REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusija pageidauja, kad JAV veiksmo filmų žvaigždė Stevenas Seagalas (Stivenas Sigalas) taptų šalies ginklų pramonės veidu, Maskvai siekiant tapti pasaulinės ginklų rinkos lydere.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak premjero pavaduotojo Dmitrijaus Rogozino, S. Seagalas galėtų atlikti svarbų vaidmenį reklamuodamas pasaulyje Degtiariovo ginklų gamyklą, pranešė Rusijos naujienų agentūros. D. Rogozinas antradienį lydėjo aktorių per ekskursiją į tą įmonę.

REKLAMA

„Esate pasiruošęs kautis su Amerikos (gamintojais) savo dantimis ir intelektu, o jeigu amerikiečiai yra pasiruošę jus reklamuoti ir palaikyti, tai byloja ... kad mes mokomės dirbti korporacijų kovos rinkose naujais būdais", – sakė D.Rogozinas.

Daugelis Rusijos pareigūnų yra dideli S. Seagalo gerbėjai. Šis aktorius kovą susitiko su prezidentu Vladimiru Putinu, o praėjusią savaitę sakė susitaręs susitikti su D. Rogozinu per JAV Kongreso delegacijos vizitą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų