REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Būti gražiam – tikrai nelengva. Bent jau taip tikina 21-erių metų Dana Adiva, aiškinanti, kad grožis jai yra ir Dievo dovana, ir prakeiksmas.

Būti gražiam – tikrai nelengva. Bent jau taip tikina 21-erių metų Dana Adiva, aiškinanti, kad grožis jai yra ir Dievo dovana, ir prakeiksmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergina pasakoja, kad žmonės su elgiasi lyg su princese ir ji lengvai gauna, ko nori, bet nėra vertinama rimtai. Ką jau bekalbėti apie nenusakomą moterų pavydą ir nuolatinį vyrų spoksojimą, rašo Odditycentral.com.

REKLAMA

Dana, gyvenanti Ilinojuje (JAV), pasirodė MTV televizijos šou „Tikras gyvenimas“ (angl. True Life). Šviesiaplaukė, svajojanti tapti profesionalia imtynininke, skundėsi, kaip jai sunku gyventi, nes ji – tiesiog pernelyg graži.

D. Adiva teigė, kad žmonės visada jai sakydavo, kokia ji gražuolė, tačiau reikalai pasisuko blogąja linkme pradėjus lankyti vidurinę mokyklą. „Sulaukdavau tiek daug dėmesio iš vaikinų, bet visiškai jokio – iš panelių. Jos man siaubingai pavydėjo“,– pasakojo ji. Situacija tapo nekontroliuojama, kai moksleivė pradėjo gauti neapykantos piktus laiškus iš kitų merginų, dėl ko galiausiai buvo priversta mesti mokyklą. Ir tai – tik viena iš daugelio bėdų, kurias jai prišaukė išskirtinis patrauklumas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina guodėsi, kad dėl išskirtinio grožio jai daug sunkiau surasti savo tikrąją meilę. „Tikiuosi kada nors surasti meilę, bet kai atrodai taip, kaip aš, tai nelengva. Mano išvaizda tam pakiša koją. Jau pripratau prie to, kad kai tik įeinu į barą, visi vaikinai pradeda į mane spoksoti“,– pasakojo ji. Tačiau kaip apmaudu: tie vyrai, kurie domina pačią Daną, atrodo, jos niekada nevertina rimtai.

Visgi D. Adiva pripažįsta, kad ne viskas taip blogai: „Gaunu viską, ko noriu, ir su manimi elgiasi kaip su princese. Neprivalau būti protinga, nes turiu savo išvaizdą“,– per televizijos šou sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių mergina nenorėjo tenkintis vien grožio teikiamomis privilegijomis. Vyrai spoksodavo į ją „nepaisant nieko“, ką ji apibūdino kaip „labiausiai erzinantį dalyką pasaulyje“, tad Dana pabandė būti ne tokia graži. Ji nusidažė plaukus rudai, pradėjo nešioti akinius ir netgi priaugo svorio – bet vyrai vis tiek negalėjo atplėšti savo akių nuo jos.

Taigi, galiausiai D. Adiva nusprendė pamilti save tokią, kokia yra... ir netgi tapti dar patrauklesne. Dabar ji planuoja paskirti nemenką sumelę krūtų implantams, kas ją „iš 10-dies balų merginos paverstų 200 balų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų