REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Margarita PŪDŽIUVIENĖ Praėjusio trečiadienio vakarienė Tauragėje prie degalinės „Bonsa“ įsikūrusioje kebabinėje Miliauskų šeimai vos nesibaigė tragedija. Netoli degalinės stovinčių krovininių automobilių apžiūrėti pievele ėjęs nė dvejų metukų neturintis mažylis įkrito į pravirą lietaus nuotekų šulinį. Vaikas dėl patirtų sužalojimų skubiai nuvežtas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Vandens buvo nedaug

Degalinė „Bonsa“ įsikūrusi Tilžės plento pakelėje, ties posūkiu į Taurus. Tądien, apie 18 val., Miliauskų šeima vakarieniavo kebabinėje greta degalinės. Kaip pasakojo įvykio liudininke tapusi kebabinės pardavėja, pavalgiusi šeima jau buvo besirengianti važiuoti namo, kai jų atžalos, dvejų metukų neturintys dvynukai, panoro nueiti iki netoliese stovinčių krovininių automobilių.

REKLAMA

Vienas berniukų sušuko „Fūros!“ ir abu, susikibę rankutėmis, patraukė pievele. Tėtis ėjo iš paskos. Tik staiga, žiūrim, vienas vaikas dingo. Tėtis greit pripuolė, įšoko į šulinį ir iškėlė vaiką. Vaikas buvo kruvinas, – pasakojo moteris.

Mamos Laimos Miliauskės pasakojimu, kiek gilesniame nei žmogaus ūgis šulinyje vandens buvo nedaug – vyrui iki kelių.

 Kai pribėgusi pamačiau, kad vaikas matyti, nenuskendo, tarsi akmuo nuo širdies nusirito, – pasakojo mama.

REKLAMA
REKLAMA

Stresas visai šeimai

Iškvietusi greitąją medicininę pagalbą kebabinės darbuotoja nusivedė tėvus į greta stovinčius įmonės vadovo namus namus, kur tėvas nuprausė mažylį ir nusiprausė pats.

 Burnytė buvo pilna nešvarumų. Kanalizacijoje buvęs skystis buvo tamsus, tarsi tepaluotas, – pasakojo kebabinės pardavėja.

Kaip sako L.Miliauskė, sūnui dviejose vietose buvo įdrėksta kairioji ausis, ant galvytės buvo matyti sumušimai. Tėtis atsipirko apibrozdinimais.

Tą patį vakarą vaikas iš ligoninės buvo išleistas gydytis į namus.

Stresą patyrė ir mažylio broliukas.

Abu visą vakarą verkė. Laimei, kad viskas taip baigėsi ir tik tokie mūsų sužalojimai, – vakar sakė mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, vaikai jau jaučiasi geriau. Trečiadienį mažyliams sukaks dveji metukai. Komentuoti atsisakė

Vakar pakalbintas UAB „Bonsa“ vadovas Tomas Norkus pripažino, jog pievelė, kurioje buvo praviras šulinys, priklauso degalinės teritorijai. Komentuoti įvykį jis atsisakė.

Kaip sakė Simona Šniaukštaitė, policijos atstovė spaudai, kadangi vaikas susižalojo pats, ikiteisminis tyrimas pradėtas nebus. Anot jos, tėvai dėl žalos atlyginimo į teismą gali kreiptis civiline tvarka.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų