REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos poilsinių kelionių rinkoje atsiranda naujas žaidėjas. Liepos mėnesio antroje pusėje prekybą kelionėmis pradeda kelionių organizatorius „Go Planet Travel“. Šis kelionių organizatorius klientams pasiūlys rinktis iš keturių lietuvių jau pamėgtų kelionių krypčių – Kipro, Tuniso, Turkijos ir Kretos salos Graikijoje. Skrydžiai šiomis kryptimis bus vykdomi nuo rugsėjo pradžios.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Go Planet Travel“ direktoriaus Karolio Urbelionio, bendradarbiaudama tiek su šalių, į kurias skraidina, avialinijomis, tiek su kitomis avialinijomis, pateikiančiomis gerus pasiūlymus, bendrovė savo klientams pasiūlys itin patrauklias kainas. Be to, sako K. Urbelionis, ypatingas dėmesys bus skirtas aptarnavimo kokybei užtikrinti.

REKLAMA

„Mūsų kolektyvo nariai iš savo patirties puikiai supranta, kad atostogos turi būti visiško atsipalaidavimo etapas. Nesvarbu, kokią šalį ar viešbutį pasirenka klientas – kelionių organizatoriaus pareiga užtikrinti, kad aptarnavimas visos kelionės metu būtų itin kokybiškas“, - pabrėžia K. Urbelionis.

Naujasis kelionių organizatorius skrydžius vykdys iš Vilniaus oro uosto. K. Urbelionis pažymi, kad „Go Planet Travel“ siūlomų atostogų kelionių kryptys buvo atrinktos atlikus nuodugnią rinkos analizę ir išsiaiškinus, kur lietuviai atostogauti mėgsta labiausiai. Didelis dėmesys buvo skirtumas ir siūlomų viešbučių atrankai.

REKLAMA
REKLAMA

„Visi viešbučiai, kuriuos siūlysime klientams, atrinkti remiantis „Go Planet Travel“ kolektyvo asmeninėmis patirtimis. Mūsų tikslas – ne tapti daugiausia skirtingų viešbučių siūlančiais Lietuvos kelionių organizatoriais, bet užtikrinti, kad bet kurį mūsų siūlomą viešbutį bet kurioje šalyje pasirinkęs klientas liktų patenkintas“, - sako „Go Planet Travel“ direktorius.

Ateityje bendrovė „Go Planet Travel“ pasiūlys ir daugiau skrydžių krypčių, kuriuos pristatys artimiausiu metu.

„Go Planet Travel“ priklauso turizmo holdingui „Grand Go Group Ltd.“. Be „Go Planet Travel“, šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė „Go Baltic Travel“ ir dar viena bendrovė, kuri versis viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

„Grand Go Group Ltd.“ holdingas buvo įkurtas 2012 m. Holdingo įkūrėjas – daugiau nei 20 metų turizmo srityje dirbantis kiprietis Chambi Charalambous, kurio valdomų įmonių „A.CH“ grupė vien Kipre aptarnauja virš 300 000 klientų per metus, o valdomos bendrovės aktyviai bendradarbiauja su tokiais stambiais užsienio partneriais kaip tarptautinis kelionių organizatorius „Biblio Globus“, kuris šiuo metu yra laikomas vienas smarkiausiai augančių tarptautinėse rinkose. Per metus „Biblio Globus“ aptarnauja daugiau nei 1 mln. 140 tūkst. klientų, siūlo daugiau nei 30 poilsinių krypčių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų