REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birutė SLAVINSKIENĖ

Panašu, kad kebabų atsivalgę tauragiškiai kibs į picas. Nors ir iki šiol Tauragėje picos paragauti buvo kur, dabar tauragiškiai gali paskanauti dar įvairesnių skonių picų – Šilalės gatvėje atidaryta picerija „Piripica“, kepanti picas išsinešti.

REKLAMA
REKLAMA

Picas Tauragėje kepa „Deizėje“, „Boulinge“, picerijoje Vytauto gatvėje ir kitur.

„Piripica“, įsikūrusi Šilalės gatvėje, prie pat Autobusų stoties, atidaryta tik praėjusios savaitės pabaigoje, tačiau jau ir to vieno savaitgalio pakako, kad būtų galima pasidžiaugti sėkminga verslo pradžia.

REKLAMA

– Nors dar nespėjome bent kiek pasireklamuoti, klientų netrūksta. Tikrai nesitikėjome tokio klientų antplūdžio jau pirmosiomis dienomis. Žmonės važiuodami pro šalį pamato, sustoja, užsuka, užsisako, – pasakojo picerijos vadovas Pranas Adomavičius. – Užsakymų tiek, kad vos spėjame suktis.

Pasak jo, picų asortimentas klientų neturėtų nuvilti: jų kepama net 30 rūšių, pačių įvairiausių. Vadovas užtikrintas ir dėl jų skonio, mat jau 10 metų picas kepa pats. Kainos irgi neturėtų itin bauginti, jos svyruoja nuo 8,99 iki 19,99 lito.

REKLAMA
REKLAMA

– Orientuojamės į maisto, skirto išsinešti, kategoriją, todėl ir kainos „nesikandžioja“, mat nereikia investuoti į patalpas, baldus, aptarnaujantį personalą, – dėstė P.Adomavičius. – Žinoma, suvalgyti picą galima ir vietoje.

Nors pats yra kaunietis, tokią pat piceriją prieš metus jis atidarė ir Kėdainiuose. O Tauragėje, pasak jo, į meniu įtrauktos tos picos, kurios buvo populiariausios Kėdainiuose.

Paklaustas, ką reiškia žodelis „piri“ įmonės pavadinime, vadovas sakė, kad piri yra toks afrikietiškas labai aštrus pipiriukas, kurį jie naudoja kepdami picas.

Pasak P.Adomavičiaus , yra minčių plėstis ir į kitus nedidelius miestus.

Įmonę pagal verslo skatinimo programą kreditavo Tauragės kredito unija.

Beveik tuo pačiu metu atidaryta ir dar viena picerija – „Starpica“ Vytauto gatvėje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų