REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Popprincese ilgai tituluota Britney Spears uždainuos naujojo filmo „Smurfai 2“ (angl. „The Smurfs 2“) garso takelyje. Netikėtumų ir nuotykių kupinai juostai garsi dainininkė atliko specialiai sukurtą dainą „Ooh La La“.

Popprincese ilgai tituluota Britney Spears uždainuos naujojo filmo „Smurfai 2“ (angl. „The Smurfs 2“) garso takelyje. Netikėtumų ir nuotykių kupinai juostai garsi dainininkė atliko specialiai sukurtą dainą „Ooh La La“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įrašyti kūrinį „Smurfų“ istorijos tęsiniui 31-erių B.Spears nutarė dėl to, kad, anot atlikėjos, ji nuo vaikystės mylėjo mėlynuosius nykštukus. „Visada mylėjau smurfus būdama maža ir dabar mano sūnūs yra didžiausi jų gerbėjai. Norėjau nustebinti savo berniukus su šia daina. Žinau, kad jie pasakys, jog ji – tiesiog smurftastiška!“ – įrašiusi dainą sakė ji.

REKLAMA

B.Spears daina „Ooh La La“:

Beje, šiemet palikusi „X-Factor“ realybės šou teisėjos kėdę B.Spears, kaip teigiama, šiuo metu darbuojasi įrašų studijose, kur ruošia gerbėjams naujų staigmenų.

Filmas „Smurfai“ 2011-aisiais tapo tikru hitu ir visame pasaulyje surinko per 564 mln. JAV dolerių. Naująjį šios istorijos tęsinį režisavo tas pats kino kūrėjas Raja Gosnellis. Balsus naujosios juostos herojams paskolino tokie aktoriai kaip Neilas Patrickas Harrisas, Christina Ricci, Sofia Vergara ir dainininkė Katy Perry.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš labai džiaugiuosi, kad Britney prisidėjo prie mūsų smurfiško nuotykio. „Ooh La La“ yra daina, puikiai tinkanti smurfų vakarėliui. Ji patiks žiūrovams visame pasaulyje“, – kalbėjo filmo režisierius R.Gosnellis.

Viena būsimojo hito kūrėjų, populiari amerikiečių dainų autorė ir dainininkė Bonnie McKee tikino, kad parašyti dainą „Ooh La La“ buvo įdomi užduotis. „Smurfai 2“ yra visai šeimai skirtas filmas, o Britney Spears visuomet buvo siejama su seksualumu, kurį ji nuolat spinduoliuoja. Turėjome atsižvelgti į abu šiuos aspektus, tad tai buvo tikras išbandymas, o rezultatu visi liko labai patenkinti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Filmuke „Smurfai 2“ žiūrovai išvys naujausius smurfų nuotykius. Niujorke pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją.

Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti ją ir save pačius.

REKLAMA

Naująją juostą „Smurfai 2“ režisavęs R.Gosnellis yra sukūręs ne tik pirmuosius „Smurfus“, bet ir tokius kino hitus kaip „Dar nebučiuota“, „Vienas namuose 3“, „Scooby-Doo“ ar „Didžiosios motulės namai“. Beje, antroji „Smurfų“ istorija dedikuota šiemet anapilin iškeliavusiam aktoriui ir komikui Jonathanui Wintersui, ilgus metus garsinusiam Senelį Smurfą.

Kelionių, magijos ir šaunių nuotykių kupiną filmą „Smurfai 2“ Lietuvos žiūrovai galės išvysti nuo rugpjūčio 2 dienos.

Filmo „Smurfai 2“ anonsas:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų