REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiąnakt Wembley arenoje Dereckui Chisorai vėl pavyko pajusti pergalės skonį, tačiau kovos baigtis sukėlė daug ginčų. Po patirto nokdauno priešininkas Malikas Scottas prieš pat arbitrui baigiant skaičiuoti iki dešimties spėjo atsistoti ant kojų, bet arbitras vis tiek fiksavo nokautą, nors Scottas aiškiai buvo pasiruošęs tęsti kovą jau po devynių sekundžių skaičiavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, po kovos Scottas (35-1-1, 12 nokautų) pats buvo įsitikinęs, kad spėjo laiku atsistoti ant kojų, o arbitras priėmė klaidingą sprendimą. Vis dėlto pagrindinio kaltininko dėl pralaimėjimo jis neužsipuolė ir pasveikino Chisorą (17-4, 11 nokautų) su pergale bei pareiškė, jog tikisi revanšo.

REKLAMA

Pati kova nebuvo itin patraukli akiai. Scottas kaip visada boksavosi be ypatingų pastangų sužibėti ir pateikti netikėtumą, o Chisora nuolat puolė, versdamas priešininką atsitraukinėti. Pačių boksininkų boksavimosi stiliai taip pat nelipo vienas prie kito, tačiau bent jau kovos baigtis kėlė šiokią tokią intrigą, nes arbitrui nutraukus kovą nei vienas boksininkas neturėjo akivaizdžios taškų persvaros.

Dabar Dereckui tikriausiai bandys ieškoti pelningesnės kovos (Davidas Price‘as būtų parankus priešininkas, o kova būtų naudinga abiems boksininkams), o tuo tarpu Scottas be abejonės tikėsis revanšo arba bent jau panašaus masto kovos.

2013-ieji pastarajam buvo ne itin sėkmingi. Šiuos metus boksininkas pradėjo turėdamas nepriekaištingą pergalių ir pralaimėjimų santykį, kurį visų pirma sugadino lygiosios, o dabar dar ir pralaimėjimas. Abi nesėkmės buvo palydėtos krūva diskusijų.

Parengė Saulius Bagdonas, boksopasaulis.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų