REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiek daugiau nei savaitė po to, kai Kanadoje didžiulis pitonas mirtinai užsmaugė du mažus berniukus, šalies policija vieno viešbučio kambaryje aptiko 40 šių gyvačių.

REKLAMA
REKLAMA

Pitonai ketvirtadienio vakarą buvo rasti keliose plastikinėse daiktų dėžėse, viešbučio kambaryje Brantforde Ontarijuje, kur buvo apsistojusi iš savo namų išvaryta pora, sakoma policijos pranešime.

REKLAMA

Pareigūnai pradėjo incidento tyrimą ir kol kas nesako, kur tuo metu buvo ta pora, ir ar ji bus apkaltinta vietos įstatymų, kurie draudžia laikyti pitonus, pažeidimu.

Gyvatės, kurių ilgis buvo nuo 30 cm iki 1,4 m, buvo prastos būklės. Jas pasiėmė Kanados gyvūnų apsaugos draugija, kur pitonus stebi veterinaras.

Vos prieš 11 dienų šalies rytuose, Naujojo Bransviko provincijoje esančiame Kampbelton e, iš terariumo pabėgęs pitonas nužudė atitinkamai šešerių ir ketverių metų Connorą ir Noah Barthe‘us (Konorą ir Nojų Bartus).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų