REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ specialistų gretas papildo dar du profesionalai – advokatė Simona Oliškevičiūtė-Cicėnienė, kuri vadovaus Nekilnojamojo turto ir infrastruktūros praktikos grupei, ir Rokas Daugėla, kuris prisijungia prie Sandorių ir finansų praktikos grupės.

Advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ specialistų gretas papildo dar du profesionalai – advokatė Simona Oliškevičiūtė-Cicėnienė, kuri vadovaus Nekilnojamojo turto ir infrastruktūros praktikos grupei, ir Rokas Daugėla, kuris prisijungia prie Sandorių ir finansų praktikos grupės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Po itin darbingos vasaros rudenį pasitinkame su didesne specialistų komanda ir esame pasiruošę naujiems iššūkiams. Kontorą papildė du ekspertai – nekilnojamojo turto, energetikos ir infrastruktūros sandorių teisės srities specialistė Simona Oliškevičiūtė-Cicėnienė bei mokesčių teisės ekspertas – Rokas Daugėla“, – teigia dr. Irmantas Norkus, „Raidla Lejins & Norcous“ vadovaujantis partneris Lietuvoje.

REKLAMA

Simona Oliškevičiūtė-Cicėnienė turi daugiau nei 12 metų patirtį konsultuojant Lietuvos ir tarptautines įmones, privataus kapitalo fondus bei Lietuvos Respublikos Vyriausybę strateginiuose valstybės projektuose, investiciniuose, pirkimo-pardavimo, jungtinės veiklos, restruktūrizavimo ir kituose sandoriuose nekilnojamojo turto, energetikos ir infrastruktūros srityse.

Kontoroje „Raidla Lejins & Norcous“ advokatė S. Oliškevičiūtė-Cicėnienė vadovaus nekilnojamojo turto ir infrastruktūros teisės praktikos grupei, kuri teikia teisines konsultacijas nekilnojamojo turto sandorių, projektavimo, statybos, viešojo ir privataus sektorių partnerystės projektuose. „Ypatingą dėmesį skirsime energetikos, infrastruktūros ir nekilnojamojo turto sandoriams bei projektams. Drauge su patyrusiais ir profesionaliais kolegomis ir toliau sėkmingai sieksime sau išsikeltų tikslų – kokybiškai konsultuoti ir atstovauti kontoros klientų interesams“, – teigė S. Oliškevičiūtė-Cicėnienė.

REKLAMA
REKLAMA

Nekilnojamojo turto ir infrastruktūros praktikos grupėje taip pat dirba didelę patirtį nekilnojamo turto bei energetikos ir infrastruktūros projektuose sukaupę specialistai: Aušrys Šliavas, Vydmantas Grigoravičius, Marius Rindinas ir Ruslanas Černiauskas.

S. Oliškevičiūtė – Cicėnienė yra įgijusi teisės magistro laipsnį Vilniaus universitete ir vadovų verslo administravimo magistro laipsnį (EMBA) Baltijos vadybos institute (Baltic Management Institute). Profesines žinias gilino Anglijos ir Velso teisės koledže, Paryžiaus „Paris-X Nanterre“ universitete. Prieš prisijungdama prie „Raidla Lejins & Norcous“ komandos, teisininkė dirbo advokatų kontoroje „LAWIN Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos teisės rinkoje kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ Sandorių ir finansų teisės praktikos grupė išsiskiria ne tik šioje srityje dirbančių specialistų profesionalumu, bet ir įgyvendinamų projektų apimtimi bei kiekiu. „Siekdami klientams pasiūlyti aukščiausios kokybės integruotas teisines paslaugas konsultuojant tiek Lietuvos mokesčių teisės, tiek tarptautinio apmokestinimo srityse, stipriname mokesčių teisės praktikos sritį. Džiaugiamės, jog prie komandos prisijungia Rokas Daugėla, kuris turi ilgametę tarptautinės mokesčių teisės patirtį“, − kalbėjo dr. Irmantas Norkus.

R. Daugėla specializuojasi tiesioginių ir tarptautinių mokesčių srityse ir yra sukaupęs daugiau kaip penkerių metų patirtį konsultuodamas Lietuvos bei užsienio klientus. Teisininkas tarptautinio žinyno „Tax Directors Handbook“ yra rekomenduojamas kaip vienas pirmaujančių mokesčių teisės specialistų Lietuvoje. R. Daugėla yra baigęs tarptautinės mokesčių teisės magistro studijas Leideno universitete, Nyderlanduose. Profesines žinias gilino vienoje pirmaujančių Nyderlandų advokatų kontorų „Loyens & Loeff“ Amsterdame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų