REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nesvarbu kiek jums, koks jūsų hobis, ar kokią svajonę gyvenime šiuo bandote pavyti, juk atrodyti stilingai ir išskirtinai norisi visuomet, juk laimi tie, kurie nesnaudžia. Būtent jums galėtų patvirtinti drabužių parduotuvių tinklo „House“ organizuoto konkurso laimėtojai. Nuo 2013 m. rugpjūčio 15d. iki rugsėjo 5d. naujienų portale Balsas.lt portale vyko žaidimas, kurį organizavo uždaroji akcinė bendrovė „LPP“.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto reklamos specialistė Kristina Ramonienė džiaugėsi, jog tai, kad žaidimas sulaukė daugybės dalyvių iš visos Lietuvos dėmesio rodo, kad lietuviai neabejingi naujoms mados tendencijoms, aktyviai seka informaciją ir ja dalijasi su bičiuliais. „Mūsų užduotis – kuo efektyviau paskleisti žinią ir su ja šiuo atveju puikiai susidorojome, džiugu, kad konkurse dalyvavo žmonės iš pačių įvairiausių Lietuvos kampelių. Tai rodo, kad mūsų partnerių pristatomi prekių ženklai yra žinomi ir vertinami, o pasirinkti komunikacijos būdai neabejotinai tinkami. Mūsų siunčiama žinia pasiekė adresatą, o juk išmaniajame amžiuje bendravimas yra pats svarbiausias dalykas“, – kalbėjo K. Ramonienė.

REKLAMA

Nustebino pirkėjų aktyvumas

Pirkėjai apsipirkę HOUSE parduotuvėse už 123 LTL ar daugiau, pirkimo kvitą privalėjo užregistruoti interneto svetainėje www.balsas.lt/housezaidimas. Konkurso organizatorius nustebino tai, kad žaidime užsiregistravo žmonės iš visos Lietuvos. Daugelio žaidimų dalyvių su nekantrumu lauktą penktadienį, rugsėjo 6-ąją, atsitiktinio traukimo būdu buvo atrinkti pagrindinio prizo ir papildomų prizų laimėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

Į burtų traukimą PPC OZAS įsikūrusioje House parduotuvėje susirinko gausus būrys gerai nusiteikusių parduotuvės lankytojų ir jos stiliaus gerbėjų, kurie nekantriai laukė, kam burtai lems dar papildyti savo spintą rudens sezono pradžioje.

Pagrindinis prizas – stilingas kompiuteris

Pagrindinio prizo laimėtojui sėkmė šypsojosi nuo ausies iki ausies, mat jo laukė verslo klasės kompiuteris HP Probook 4540s, kurį įsteigė UAB SKYTECH.LT.

Pagrindinio prizo laimėtoją ištraukė UAB „SKYTECH.LT“ komunikacijos vadovė Kristina Lapinskaitė, o papildomų prizų laimėtojams sėkmę atnešė UAB „LPP“ reklamos vadybininkė Alma Vitkutė. Su žaidimo laimėtojais bus susisiekta per 3 darbo dienas ir bus asmeniškai susitarta dėl prizų atsiėmimo laiko ir vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas Balsas.lt skalbia laimingųjų sąrašą:

Pagrindinį prizą – kompiuterį HP Probook 4540s– laimėjo: Daiva Venckienė (Naujoji Akmenė)   HOUSE kuprines laimėjo: Egidijus Sukockis (Marijampolė) Gintautas Čerkesas (Vilnius) Paulius N. (Kretinga) Dovilė Proidinienė (Kaunas) Greta Vaznytė (Jurbarkas)   HOUSE nuolaidų kortelės laimėjo: Oksana Drobot (Klaipėda) Aurimas Norkus (Telšiai) Vitalija Pocienė (Vilnius) Laura Vinciūnaitė (Vilnius) Skirmunda Barkevičienė (Mažeikiai)   HOUSE dovanų kuponą 50 LTL laimėjo: Tatjana Koženevska (Vilnius) Gražina Rapkauskienė (Vilnius) Greta Janulaitytė (Šiauliai) Kristina Klemenienė (Šiauliai) Viktorija Dočkutė (Šiauliai)  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų