REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV filmų kūrėjas simuliuoja senėjimo procesą, sukūręs „Danielle“, kuri žiūrovo akyse pasensta per penkias minutes, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Anthonys Cerniello‘as sukūrė vaizdo įrašą, kurį galima pavadinti modelio „po nuotrauką per dieną“, kuris buvo labai populiarus prieš kelerius metus, variacija. Projektas „Danielle“ sukurtas ne fotografuojant asmenį visą gyvenimą, o jungiant kelių kartų šeimos narių nuotraukas.

REKLAMA

Vaizdo medžiagos pradžioje Danielle pirmiausia pasirodo kaip maža mergaitė. Nors kelias sekundes gali atrodyti, kad nieko nevyksta, pamažu ima ryškėti besikeičiantys mergaitės veido bruožai. Nors pokytis pastebimas, sunku suvokti, kas iš tikrųjų vyksta. Be to, jei vaizdo įrašas sustabdomas, matomas vaizdas primena įprastą nuotrauką.

Filmų kūrėjas, kuriantis programas ir muzikinius vaizdo klipus toklioms grupėms kaip „Kings of Leon“, sako, kad jam kilo idėja parodyti tai, ko paprastai negali pamatyti, bet visada jauti. Pasak „Colossal“, A. Cerniello nuvyko į savo draugės Danielle šeimos susitikimą ir kartu su fotografu Keithu Scirchiou fotografavo visus jo dalyvius – nuo jauniausių Danielle pusbrolių ir pusseserių iki vyriausių šeimos narių. Tada menininkas nuskenavo nuotraukas ir kruopščiai atrinko panašiausių šeimos narių atvaizdus. Animatoriai vaizdus sujungė taip, kad jie vienas su kitu susilietų mažiausiai pastebimu būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų