REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Girtos seserys šiurpina Panemunę

Stasys BIELSKIS

Į „Šilokarčemos“ redakciją kreipėsi Panemunės gyventojai, pasipiktinę niekaip nesibaigiančiu dviejų moterų girtavimu viename Donelaičio gatvės name.

REKLAMA
REKLAMA

Štai ši istorija. Š. m. vasarą Kęstas gavo tiesiogines išmokas už žemės ūkio naudmenas. Turėdamas krūvą pinigų ėmė kartu su savo sugyventine Birute ir kitais asmenimis svaigintis alkoholiu. Birutė sumanė iš jo atimti visus pinigus, tas nedavė – susimušė. Mušė vyriškį tol, kol jam bloga pasidarė, kol apsitaškė kraujais. Buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, kuri jį išvežė į Klaipėdos ligoninę.

REKLAMA

Neseniai vyriškis mirė uostamiesčio ligoninėje. Kęstą palaidojo brolis, gyvenantis ne Panemunėje, o kitame mieste. Palaidojo ir vėl išvažiavo, jis nežino, kaip mirusio brolio name dabar yra girtaujama.

Birutė po laidotuvių rado Kęsto paslėptus pinigus ir dabar su savo seserimi Irena niekaip nepajėgia jų pragerti.

„Padėkite tam mirusiojo broliui, jis apie tai nieko nežino - juk jos girtos gali ir namą supleškinti, - „Šilokarčemos“ prašė viena panemuniškė. - Mes jų bijome, jos yra agresyvios ir nežinia, kaip gali atkeršyti“.

REKLAMA
REKLAMA

Panemunėje gyvenantis Pagėgių seniūno pavaduotojas Petras Pranskaitis telefonu „Šilokarčemai“ sakė žinąs tą situaciją: „Mirusiojo brolis gyvena Raseiniuose, joms pasilikti tame name jokių šansų nėra. Tas namas yra jau mirusių tėvų palikimas, o kadangi yra tik du jų vaikai, Kęsto brolis yra vienintelis to namo paveldėtojas. Jis tikriausiai parduos šį namą“.

P. Pranskaitis, tuo metu, kai su juo kalbėjome, kaip tik buvo Panemunėje ir pažadėjo netrukus užsukti pas tas moteris, jas sudrausminti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų