REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Greičiausias pasaulio žmogus Usainas Boltas neatsisakytų galimybės susitikti su Madrido „Real“ komandos brangiausiu pirkiniu Garethu Bale‘u ir jį pamokyti kai kurių greičio subtilybių. Anksčiau savo pamokomis Cristiano Ronaldo padėjęs sprinteris mano, kad gali išmokyti valą bėgti dar greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

Jamaikietis neabejoja, kad šiuo metu greičiausias pasaulio futbolininkas yra būtent naujasis „karališkojo“ klubo pirkinys, kuris jau debiutinėse rungtynėse sugebėjo pasižymėti.

REKLAMA

„Manau, kad šiuo metu Garethas yra greičiausias futbolininkas pasaulyje, bet aš galėčiau jam padėti pagerinti sprintą“, – savo paslaugas valui siūlo jamaikietis.

„Kalbame ne apie tai, kaip greitai tu gali bėgti. Futbole yra svarbiausia išlaikyti balansą. Jeigu tau trūksta koordinacijos, negali išnaudoti viso savo potencialo“.

„C.Ronaldo padėjau pagerinti sprintą ir nuo to laiko yra matomi tiesiog akivaizdūs rezultatai. Labai gerbiu „Real“ klubą, todėl jei jis ir Garethas nori, galiu tuoj pat atskristi pamokyti kai kurių subtilybių. Girdėjau, kad jis su savo greičiu nuo manęs daug neatsilieka, bet viskas priklauso nuo technikos“.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu įsitikinęs, kad galėčiau jį padaryti dar geresniu ir greitesniu žaidėju“, – savimi pasitikėjimo neslėpė U.Boltas.

Ar G.Bale‘as panorės dirbti kartu su U.Boltu, kol kas neaišku. Manoma, kad „Real“ klubas tokios galimybės neatsisakys ir savo futbolininkui rekomenduos praleisti keletą valandų su greičiausiu pasaulio žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų