REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasmetinėje „Microsoft Lietuva“ partnerių konferencijoje, vykusioje š. m. spalio 3 d., bendrovė „Etronika“ pelnė „Metų programinės įrangos gamintojo“ apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Gražia tradicija tapusiame renginyje bendrovė „Microsoft Lietuva“ kasmet apdovanoja sėkmingas, sparčiai besiplečiančias Lietuvos IT bendroves už inovatyviausius projektus ir įdomiausias idėjas, įgyvendintas naudojant „Microsoft“ technologijas, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Vienas iš „Etronika“ sprendimų, pelnęs apdovanojimą – „R-kioski“ mobilioji lojalumo programėlė, skirta Suomijos rinkai. Įsidiegęs šią programėlę asmuo gali ne tik naudotis visomis mažmeninės prekybos tinklo „R-kioski“ teikiamomis paslaugomis bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, bet taip pat gauti tik jam skirtus pasiūlymus, nuolaidas, dalyvauti lojalumo kompanijoje, t.y. kaupti taškus ir laimėti prizus. Prireikus programėlės naudotojas visuomet gali rasti „R-kioski“ prekybos vietas interaktyviame žemėlapyje.

Tuo tarpu įmonei programėlė leidžia geriau pažinti savo klientus, jų įpročius, suprasti jų poreikius ir lūkesčius, ir kryptingai plėtoti verslą didinant lojalių pirkėjų skaičių. Ši programėlė parsisiųsta ir įdiegta daugiau nei 15 tūkst. kartų, sakoma bendrovės pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų