REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Google“ pranešė savo skaitmeninių žemėlapių paslaugoje „Google Maps“ įdiegusi naujų funkcijų, kurios padės keliaujant po įvairius miestus ir planuojant įvykius kelionėje.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš tokių naujovių yra galimybė nurodyti iškart kelis atvykimo punktus. Pasirinkus pradinį kelionės maršruto tašką piktograma + dabar galima pridėti papildomas sustojimų vietas. Jas galima pasirinkti arba pačiame žemėlapyje, arba pasinaudojus paieška. Pasirinktų tarpinių kelionės punktų vaizdus galima pamatyti apatinėje ekrano dalyje. Ši funkcija tinka planuojant keliones automobiliu, dviračiu ar pėsčiomis.

REKLAMA

Be to, „Google Maps“ dabar rodo būsimų įvykių korteles. Jose pateikiama informacija apie nurodytuose kelionės punktuose artimiausiu metu įvyksiančių sporto varžybų, koncertų ar kitų renginių laiką ir vietą.

„Google Maps“ vartotojams JAV taip pat bus prieinamas asmeninės kelionės dienoraštis. Pavyzdžiui, ieškant oro uosto ar restorano naujoji funkcija pateiks su šiomis vietomis su susijusius planus. Norint pasinaudoti tokia galimybe reikia prisijungti prie savo „Google“ paskyros.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų