REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septyniais taškais nugalėjusi „Šiaulius“ ir iškovojusi ketvirtą pergalę iš eilės, Prienų „TonyBet“ tapo vienvalde BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lydere. Atjaunėjusiai ir kelių lyderių netekusiai komandai tai didelis pasiekimas. „Ne pirmos rungtynės, kurias laimėjome charakteriu ir nusiteikimu. Mano manymu, mes dar žaidžiame blogai, tačiau tas žaidėjų tikėjimas, kad galime laimėti, padėjo mums laimėti ketverias rungtynes“, – apie pergales kalbėjo Prienų ekipos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus ir pridūrė, kad smagu stebėti turnyrinę lentelę, kurios viršuje puikuojasi jo treniruojamos komandos pavadinimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Į lentelę kasdien pažiūriu po du kartus ir ją nufotografuoju. Aišku, kad malonu būti viršuje, jokio skirtumo, kiek sužaista rungtynių“, – juokaudamas kalbėjo Šeškus.

REKLAMA

Kol kas į pergales prieniškius tempia vos šeši krepšininkai, kurie aikštėje vidutiniškai praleidžia nuo 24 minučių iki 33. Pats treneris pripažįsta, kad žaisdami tokiu tempu jo auklėtiniai po dviejų mėnesių bus nuvaryti nuo kojų.

„Galvojame pasistiprinti. Jau beveik buvome sutarę su vienu žaidėju, tačiau jis atkrito. Mums reikia ketvirtos pozicijos krepšininko, kaip aš sakau, „Prienų stiliaus“, kuris galėtų pataikyti tritaškį“, – apie galimą pastiprinimą pasakojo Šeškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų