REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

L. Kedienė patvirtino: N. Venckienė slapstosi Amerikoje ir nesiruošia grįžti

Anūkas tenykštėje mokykloje – pirmūnas

Klonio gatvėje išsiskirsčius protestuotojams ir aprimus pedofilijos skandalo aistroms, vieni namuose likę senieji Kedžiai tikina niūriai leidžiantys savo dienas.

Klonio gatvėje išsiskirsčius protestuotojams ir aprimus pedofilijos skandalo aistroms, vieni namuose likę senieji Kedžiai tikina niūriai leidžiantys savo dienas.

REKLAMA

„Čia baisiau būti negali, kaip dabar yra mums. Jau čia mes gal ilgai ir netempsim… Mes negyvenam, tiktai būnam, kol nemirštam – čia gyvenimo jokio jau nėra. Pagalvokit: nei sūnaus, nei dukros, nei anūkų – tai kaip mes gyvenam? Ir viskas, viskas neteisybė…“ – „Lietuvos ryto televizijai“ pasakojo Laimutė Kedienė.

Moteris guodėsi, kad nebegali bendrauti su anūke, jos sūnaus Drąsiaus Kedžio dukra – motinai Laimutei Stankūnaitei išvykus gyventi į užsienį ir išsivežus mergaitę, nutrūko visi ryšiai.

Su dukra Neringa Venckiene ir jos sūnumi L. Kedienė sakė bendraujanti nuolat. Ji patvirtino, kad policijos ieškoma buvusi teisėja šiuo metu gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA

Šešiais nusikaltimais įtariama N. Venckienė pradingo dar balandžio mėnesį – nuo tada „Drąsos kelio“ partijos lyderė nebesilanko ir Seimo posėdžiuose. Už tai parlamentarei kolegos jau ruošia apkaltos procesą.

REKLAMA

„Daugiau kaip 50 praleistų posėdžių, beveik 8 mėnesius trunkantis nesilankymas darbe. Turbūt kantresnio „darbdavio“ už Seimą nerastume niekur. Nežinia, kiek dar N.Venckienė tyčiosis iš teisėsaugos, bet mes raginame nutraukti pasityčiojimą iš Lietuvos žmonių. Aišku viena – vis dar Seimo narė N.Venckienė greičiausiai šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė Seimo nario priesaiką. Tai privalo turėti pasekmes“, – teigė vienas iš apkaltos iniciatorių, Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis.

Pasak L. Kedienės, jos dukrai darbo Seime ir nebereikia – ji neketina grįžti į Lietuvą. Juolab kad ir anūkas pradėjo ten lankyti mokyklą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinau, jam gerai sekasi. Jis ten „A“ raidėmis mokosi, vieną buvo „B“ raidę gavęs“,– apie anūko ir dukros gyvenimą JAV pasakojo L. Kedienė (ten moksleivių pasiekimai vertinami raidėmis, – red. past.).

Seimo pirmininkės pavaduotojas Algirdas Sysas taip pat teigė turįs žinių, esą bėglė Amerikoje jau pasiprašė politinio prieglobsčio, tačiau teisėsauga tokios informacijos nepatvirtino.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų