REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tęsiame pažintį su Koso salos viešbučiais. Makaliaus komanda ne tik keliauja, pasakoja Jums įspūdžius, bet ir stengiasi supažindinti su aplankytais viešbučiais, papasakoti, ko galite tikėtis ten nuvykę ir kodėl rekomenduojame rinktis konkretų viešbutį. Šį kartą apžvelgsime 4* viešbutį Corali hotel, rašo makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip nusigauti iki viešbučio? Pats patogiausias būdas užsisakyti pervežimą nuo oro uosto iki viešbučio. Antras būdas – vykti taksi. Malonumas jums kainuos 27 – 28 eurai į vieną pusę. Jei norite taupyti, galite vykti autobusu iki Koso miesto (asmeniui 3,20 eurų), nuo Koso iki Tigaki (asmeniui 2 eurai), taip pat patogu užsisakyti pervežimą nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal (kainų teirautis [email protected]). Arba, jei esate nusiteikę nieko nelaukdami pradėti pažintį su Koso salos grožybėmis, galite nuomotis automobilį. Keliaukime į viešbutį. Corali 4* viešbutis suskirstytas į kelis blokus – pastatus, kuriuose apsistoja svečiai. Visi pastatai dviejų – keturių aukštų, kotedžo tipo. Vaizdas iš kambarių į baseiną arba į kalnus.

REKLAMA

Standartinio kambario patogumai – vidutinio minkštumo, tačiau patogi dvigulė lova (gavome numerį su viena dvigule lova). Yra šaldytuvas, televizorius, platus patogus stalas, veidrodis, pufas, pirmame aukšte kambariai su terasomis, antrame – su balkonais. Vonios kambarys, kuriame dušo kabina, tualetas, rankšluosčiai, plaukų džiovintuvas, tiesa higienos reikmenis (šampūnas ar dušo želė) reikia turėti patiems. Balkone pora kėdžių ir staliukas su pelenine. Kambarį tvarkė kasdien. Paplūdimys nuo viešbučio nutolęs apie 300 metrų, tačiau jei norėtumėte mėgautis smėlio paplūdimiu, paeiti reikės šiek tiek daugiau. Paplūdimio rankšluosčiai kainuoja papildomai. Svečius linksmina animatoriai.

REKLAMA
REKLAMA

Maistas viešbutyje įvairus – jūros gėrybės, vaisiai, sūriai, paukštiena, kiaulienos mėsainiai, žuvis, suktinukai, šviežios daržovės, salotos, bandelės, desertai. Įvairūs gėrimai. Pavalgyti galima tiek viduje, tiek lauke. Viešbutis siūlo kelių rūšių maitinimą. Gėrimai viešbutyje nemokami iki 23:00 vakaro. Viešbutyje veikia bevielis internetas, tačiau už papildomą mokestį.

Viešbučio registratūra dirba visą parą, tad iškilus klausimams, galėsite drąsiai kreiptis. Labai draugiškas personalas laisvai susikalba angliškai. Prireikus padės išsinuomoti automobilį ar iškvies taksi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų