REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Penktadienio rytą Vilniuje, prie parodų centro "Litexpo", sulaikyta Ukrainos pilietė, pusnuogė protestavusi prieš Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus sprendimą nepasirašyti asociacijos sutarties ir laisvos prekybos sutarties su Europos Sąjunga (ES).

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainos pilietė pristatyta į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą, BNS informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas.

REKLAMA

Anot jo, kol kas administracinių teisės pažeidimų protokolas nesurašytas, todėl dar neaišku, už ką ji bus nubausta.

Kaip praneša Lietuvos naujienų portalai, pusnuogė moteris prie "Litexpo" centro pasirodė į plenarinę sesiją renkantis ES narių ir Rytų partnerystės programos šalių lyderiams. Iki pusės nuoga moteris su užrašu ant krūtinės "Ukraine to EU" netikėtai iššoko iš automobilio ir tuoj pat buvo sulaikyta policijos pareigūnų.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad ji gali priklausyti organizacijai "Femen", kuri garsėja pusnuogių arba nuogų moterų protesto akcijomis prieš seksualinio ir politinio pobūdžio represijas.

Penktadienį Vilniuje vyksta Rytų partnerystės viršūnių susitikimas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų