REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Šauliai turi daugiau dėmesio skirti savo santykiams. Pirmąjį 2014 m. pusmetį nukreipkite savo energiją į asmeninių talentų plėtojimą. Būkite aktyvūs ir iniciatyvūs savo darbe. Per antrąjį šių metų pusmetį reikėtų stengtis sukurti komfortą ir harmoniją šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Palaikykite savo sutuoktinį ir jums neteks jaudintis dėl gerovės. 2014 m. Šauliams reikia išmokti galvoti konstruktyviai ir veikti pagal planą. Horoskopas primena: sėkmė, laimė ir gerovė pirmiausia aplanko protingiausius, ambicingus ir savimi pasitikinčius žmones. Galinga gamtos duota energija, tikėjimas savimi padės Šauliams visus 2014 m. Gimusieji po šiuo ženklu gali imtis drąsiausių darbų ir projektų – visi jie baigsis sėkmingai.

REKLAMA

Nevertėtų pernelyg skubėti: atlikite viską kruopščiai, kad nepakenktumėte ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Jei puoselėsite savo talentą, nebijosite rizikuoti, jau pirmąjį pusmetį aplankys karjeros sėkmė, didesnis jūsų darbo užmokestis. 2014 m. Šauliui – puikus laikas mokytis ir tobulėti. Daugelis iš jūsų domėsis filosofija ir religija. Galbūt Šauliai atras neeilinių gebėjimų. Būtinai įsiklausykite į savo intuiciją – ji padės pamatyti problemų priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Verslo horoskopas. 2014 m. pabandykite neapkrauti savęs darbu, nes jums dabar svarbu plėtoti savo kūrybinius sugebėjimus. Genialūs sprendimai ir idėjos aplankys tik tuos, kurie gali tinkamai paskirstyti darbo ir laisvalaikio laiką. Sausio, kovo, birželio, spalio ir lapkričio mėnesiais atsivers naujos galimybės, kurios pavers jūsų pomėgį verslu. Ryžkitės! Aktyviausi ir iniciatyvūs žmonės gali gauti reikšmingą pelną. Svarbiausia nebijoti suklysti. Jūsų entuziazmas išpirks neišmanymą. Balandį ir gegužę drąsiai kalbėkite su viršininku dėl užmokesčio padidinimo arba perspektyvesnių pareigų. Nuo birželio iki rugsėjo nerekomenduojama rizikuoti pinigais, nevertėtų imti kreditų. Spalį ir lapkritį šauliams rekomenduoja dėmesį skirti įprastinėms nuobodžioms pareigoms, užsitęsusiems darbams užbaigti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. 2014 m. sausį jūsų išrinktojo jausmų stiprumą bus galima išmatuoti tik įvertinus jo dovanų vertę. Vasarį bus galimybė išgirsti iš partnerio išsvajotos santuokos pasiūlymą. Jei jį priimsite, nepamirškite sudaryti vedybinę sutartį. Tų, kurie dar nesutiko savo antrosios pusės, pavasarį laukia lemtingas susitikimas. Gegužė ir birželis bus palankūs flirtui darbe. Vasaros pabaigoje drąsiai išreikškite savo jausmus, nes rizikuojate likti vienišas. Rugsėjį venkite konfliktų šeimoje, pasistenkite išvengti aštrių kampų, neprovokuokite partnerio pavydo. Spalį ir lapkritį horoskopas pataria pasišvęsti darbui, kad kiek įmanoma rečiau pasirodytumėte namuose. Gruodį pagaliau rasite ramybę ir galėsite sukurti aplink save harmoningą ir draugišką atmosferą. Mėgaukitės ramybe!

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų