REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendras horoskopas. Vandeniams svarbu labiau pasitikėti savimi ir kuo mažiau dėmesio kreipti į atsirandančias kliūtis. Jums reikia pakelti savo profesinį lygį ir plėsti pažįstamųjų ratą. Sėkmė lydės tik tuos, kurie tikslo siekia savarankiškai. Sudarykite griežtą planą ir drąsiai siekite svajonės.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. Vandeniams – harmonijos paieškos metas. Pagrindinė jūsų užduotis – pamatyti tikrąsias vertybes, atskirti visa, kas reikalinga, nuo to, kas nepageidaujama. Besibaigiantys Gyvatės metai, tikėtina, atnešė pokyčių į visas gyvenimo sritis, o į prasidedančius Žaliojo Medinio Arklio metus Vandeniai žengia atsinaujinę, kupini kūrybinės energijos. 2014-ųjų Vandenio horoskopas pataria: darykite tik tai, kas tinka jūsų sielai, ir rezultatas jus maloniai nustebins. Sėkmė laukia tų, kurie sugebės savyje atrasti kūrybinį potencialą ir jį panaudoti maksimaliai.

REKLAMA

Verslo horoskopas. Pirmasis 2014 m. pusmetis suteiks daug galimybių savo hobį paversti profesija. Gegužę ir birželį galimos nenumatytos išlaidos. Birželis žada laimę tiems, kurių darbas susijęs su finansais. Sėkmė laukia užsiimančių pedagogine veikla. Liepą padidės galimybė laimėti loterijoje, bus naudinga dalyvauti aukcionuose. Vasarą atsiras galimybė gauti darbą, apie kurį seniai svajojote. Nebijokite ko nors keisti savo profesiniame gyvenime, lankykite kvalifikacijos kursus, steikite nuosavą įmonę. Liepa bus puikus laikas tvarkyti įvairius dokumentus. Spalį Vandeniai gali patirti nuostolių. Iš anksto pasirūpinkite savo turto apsauga. Darbas visuomeninėse organizacijose, verslas gali duoti pajamų.

REKLAMA
REKLAMA

Meilės horoskopas. 2014-ųjų sausį Vandeniams patartina nerodyti savo jausmų. Svarbiausia suprasti, ko norite iš esamų santykių. Vasarį žavesys ir asmeninė jūsų iniciatyva padės pritraukti gerbėją, iš kurio pavasarį sulauksite dovanų. Rekomenduojama pakeisti įvaizdį, atnaujinti garderobą. Gegužę suprasite, ar jūsų išrinktasis yra vertas meilės, tačiau birželį atsitiktinė pažintis gali virsti aistringu susižavėjimu. Liepą laisvę mylinčios vienišos moterys užmegs tarnybinį romaną, kuris rugpjūtį ir rugsėjį gali virsti nuostabiu partnerystės tandemu. Spalį ir lapkritį turėsite daug darbo, tačiau vis tiek bandykite rasti laiko mylimajam. Gruodį įžiebkite aistros kibirkštį – išrinktasis jums už tai padėkos.

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų