REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Slovakija yra kalnuota valstybė ir visoje savo teritorijoje turi nemažai šiuolaikinių ir puikiai įrengtų slidinėjimo centrų, kuriuose galima aktyviai praleisti laisvalaikį. Slidinėjimo centrai siūlo snieglenčių sportą, bėgimą su slidėmis.

Slovakija yra kalnuota valstybė ir visoje savo teritorijoje turi nemažai šiuolaikinių ir puikiai įrengtų slidinėjimo centrų, kuriuose galima aktyviai praleisti laisvalaikį. Slidinėjimo centrai siūlo snieglenčių sportą, bėgimą su slidėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dauguma jų siūlo geras, slidininkų pasitenkinimą garantuojančias paslaugas… Tatrų regionas yra vieta, kurią kiekvienas dėl nepakartojamų vaizdų, puikiai paruoštų slidinėjimo takų ir geriausių paslaugų mažiausiuose aukštuosiuose kalnuose pasaulyje tikrai pamėgs. Jeigu išskyrus slidinėjimą slidėmis, mėgstate atsipalaiduoti terminiuose vandenyse, tuomet ši vieta yra puikus pasirinkimas. Praleiskite žiemą Slovakijoje. Ši maža šalis Europos širdyje siūlo ne tik pasigrožėti gražia gamta, bet ir pasinaudoti gausiomis bei įdomiomis turizmo paslaugomis. Turizmo atžvilgiu tai būtent Tatrų regionas yra pats patraukliausias.

REKLAMA

Baltasis šėlsmas tarp žemiausių pasaulio aukštųjų kalnų yra kerintis slidinėjimas takeliais, kurių ilgis siekia 24 km, ties visa Tatranská Lomnica papėde per Starý Smokovec net iki Szczyrbskie ežero.

TATRZAŃSKA ŁOMNICA Aukščiausiai įsikūręs slidinėjimo centras Slovakijoje siūlo kompleksiškas slidinėjimo paslaugas visose slidinėjimo trasose. Ypač šeimos su vaikais įvertins mėlynąsias trasas bei šildomą lyninį keltuvą 6 asmenims su oranžinės spalvos apsaugomis arba lyninį keltuvą 8 asmenims su mėlynomis apsaugomis, kurios turi specialią Kidstop sistemą. Ši nekantrius mažus slidininkus apsaugos nuo nenuspėjamų veiksmų, dėl kurių užtikrinamas saugumas. Šio slidinėjimo svarbiausia naujiena yra 15 asmenų talpinanti gondola, kuri važinėja nuo Łomnicki Staw ir yra patogus transportas slidininkams ir turistams pervežti. Gondola atspari stipriems vėjo gūsiams. Šią žiemą slidininkai turės galimybę išbandyti naujas slidinėjimo trasas, raudonas – vidutiniškai įgudusiems ir mėlynąsias – pradedantiems slidininakms. Neužmirštamą baltąjį šėlsmą siūlo Łomnicka Przełęcz bei platūs nusileidimo kalneliai nuo Łomnicki Staw iki Tatrzańska Łomnica, kur tikrai dėl dirbtinio sniego jo nepritruks. Slidinėjimo centras siūlo kompleksiškas paslaugas, slidinėjimą nesudėtingomis, vidutiniškai sudėtingomis ir labai sudėtingomis trasomis.

REKLAMA
REKLAMA

EŽERAS SZCZYRBSKIE Ežeras Szczyrbskie yra vidutinio dydžio centras, kuriuo dažnai naudojasi puikiai čiuožiantys slidininkai. Slidininkus pritraukia dėl puikių slidinėjimo sąlygų ir puikiai paruoštų slalomo trasų, nusileidimo takelių arba trasų bėgimui su sliėdmis. Taip pat siūlo naktinį bėgimą su slidėmis. Snieglenčių sporto mėgėjai gali naudotis patraukliu snieglenčių parku. Šio sezono naujiena ežero Szczyrbskie centre yra dviejų kilometrų ilgio mėlynoji trasa, kuri ypač daug džiaugsmo suteiks tėvams su vaikais ir neįgudusiems slidininkams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

STARY SMOKOWIEC Šis centras puikiai tinka žiemos turizmui, bet dėl Jakubkova nusileidimo takelio yra puiki vieta patirti pirmiems įspūdžiams su slidėmis ir todėl ypač mėgiama šeimų su vaikais. Tatrzańska Łomnica, ežeras Szczyrbskie ir Stary Smokowiec slidininkai pasirinktinai ir pagal savo galimybes gali naudotis slidinėjimo trasomis. Sudimino tave Slovakijos kalnai? Jie mažesni nei Alpės, bet čia tikrai verta praleisti atostogas. Tatrai finansiniu atžvilgiu tikrai prieinami, turi lengvai prieinamas teritorijas po nusileidimo takais, o tai pailgina oficialų trasų kilometrų skaičių, siūlo poilsį terminiuose vandenyse, puikią virtuvę ir platų kitokių paslaugų spektrą. Praleiskite žiemą tikruose Slovakijos kalnuose...

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų