REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą žiūrimiausios televizijos Lietuvoje TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ istorijoje pagalbos reikia vaikui, kuris šiandien yra komos būsenos.

Pirmą kartą žiūrimiausios televizijos Lietuvoje TV3 ir SEB banko organizuojamos „Išsipildymo akcijos“ istorijoje pagalbos reikia vaikui, kuris šiandien yra komos būsenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mažąjį Danielių koma ištiko po vienos nesėkmingos vasaros išvykos. Berniuko tėtis turbūt niekada neužmirš, kai atostogavo prie vandens ir trejų metukų mažylis, regis, tik sekundei išsprūdo iš tėvų akiračio. Tuoj pat pastebėję Danieliaus dingimą, puolę jo ieškoti, tėvai savo mažylį rado paskendusį. Griebėsi gaivinti patys, paskui gaivino atvykę medikai. Danieliaus širdutė atsigavo, tačiau akys, deja, jau keturis mėnesius neatsimerkia.

REKLAMA

Medikai atidžiai stebi vaiko širdies plakimą. Mažylio gyvybė tiesiogiai priklauso nuo aparatų, tačiau vieno labai svarbaus aparato, kuris ypač padėtų šiam berniukui, Klaipėdos apskrities centrinė vaikų ligoninė neturi. Tai ultragarsinis diagnostinis aparatas, padedantis efektyviau sekti komos ištiktų vaikučių būklę. Pinigų suma, kurios reikia jam įsigyti, tiek gydytojams, tiek Danieliaus tėvams, ir kitų čia ligoninėje gydomų sunkiai sergančių vaikų tėvams neįkandama − reikia 130 000 litų.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias televizijos paramos projektas „Išsipildymo akcija“ kviečia visus geros valios žmones nelikti nuošalyje ir ištiesti pagalbos ranką. Mūsų yra daug ir mes galime padėti ne tik mažajam Danieliui, o ir kitiems panašaus likimo vaikams. Tereikia skirti nedidelę auką. Tai padaryti galima telefonais 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų) arba www.aukok.lt.

Daugiau sužinoti apie Danieliaus nelaimę galite televizijoje internete TV3 Play: http://www.tv3play.lt/program/issipildymoakcija

Paramos projektą „Išsipildymo akcija“ TV3 ir SEB bankas organizuoja jau nuo 2003 metų. Už geros valios žmonių per dešimt metų suaukotas lėšas jau pagelbėta dešimtims tūkstančių vaikų namų auklėtinių bei ligoniukų. Vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą, jiems nupirkta vaistų, atlikta operacijų, parūpinta medicininės įrangos, pagerinta buitis ir suteikta papildoma reabilitacija. Per daugiau nei dešimtmetį „Išsipildymo akciją“ pamėgo daugelis Lietuvos žmonių – ji tapo mūsų visų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų