REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Los Andžele gyvenanti gyvūnų fotografė Lara Jo Regan stengiasi, kad pažiūrėję į savo kalendorių visus 2014 metus nenustotumėte šypsotis. Prieš šventes buvo pristatytas jos darytomis fotografijomis puoštas „Šunys mašinose“ kalendorius. Boredpanda.com siūlo pasigrožėti 8 fotografės nuotraukomis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulio žiniasklaidos nuotraukų konkurso 2000 metais nugalėtoja pirmiausia ėmė fotografuoti draugų šunis, o vėliau į internetą dėti skelbimus ieškodama įvairių veislių šunų savo fotosesijoms. Padedama dviejų asistentų, kurie vairuodavo mašiną ir rūpindavosi šunų saugumu, fotografė sugebėjo užfiksuoti augintinių džiaugsmą kelionių metu.

REKLAMA

„Paprastai stengiuosi sugalvoti keistas ir sudėtingas idėjas – tai leidžia užtikrinti, kad to paties nedaro niekas kitas. Tačiau turint omeny, jog pati auginu tris šunis ir negaliu išvengti Los Andželo mašinų kultūros, galima teigti, kad ši idėja tiesiog pati mane susirado. Dauguma šunų dievina keliones automobiliu, tad nusprendžiau užfiksuoti šią energiją nuotraukose“, – aiškina fotografė.

via: (Telegraph, laughingsquid)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų