REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartu su pramogų pasaulio žvaigždėmis LNK televizijos „Šokių ant ledo“ šou varžysis ir netikėtas dalyvis -verslininkas, vienas kavinių tinklo „Coffee Inn“ savininkų Daumantas Mikučionis.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujas patirtis labai branginu ir vertinu, jos pripildo gyvenimą prasmės ir leidžia atsitikti stebuklams. Puikiai suprantu, kad statistiškai labai nedaug žmonių gyvenime gauna progą sudalyvauti TV projekte. Galimybė pati pasibeldė, man beliko sutikti“, - sako verslininkas.

REKLAMA

Pasak Daumanto, dalyvauti tokiame projekte šiuo metu yra palankus metas. „Esu atsitraukęs nuo aktyvaus verslo, dėl to žinojau, kad galėsiu skirti laiko ledui. Dar studijuoju psichologiją, rašau tekstus santykių tema, retkarčiais apžvelgiu žiniasklaidoje mane sudominusią šalies aktualiją, mokausi groti pianinu ir violončele. Esu gyvenimo skanautojas, dėl to mielai paragausiu ir ledų deserto“, - šypsosi LNK „Šokių ant ledo“ dalyvis.

REKLAMA
REKLAMA

Daumantas anksčiau tik kelis kartus gyvenime buvo užlipęs ant ledo, jis - visiškas naujokas. Pasak vyro, kaip kad dažnai būna, pradėjus ką nors nuo nulio, džiugina kasdienis progresas. Bet, prisipažįsta Daumantas, tas progresas skausmingas, laužantis kūną ir smegenis, bet taip jau būna, kai nusprendi išlipti iš komforto zonos. Šiandien „Šokių ant ledo“ dalyviui - yra 50-ta treniruočių diena. „Pasimatymus su ledu turiu 6 kartus per savaitę po 2-3 valandas per dieną. Dar yra tempimo treniruotės, pakėlimų treniruotės ir šokio judesio treniruotės. Man labiausiai trūksta grakštumo – tokios labai svarbios kūno savybės šiame sporte. Mano ledo kolega Vytautas Mackonis yra projekto grakštumo karalius, be to, atrodo gimęs su pačiūžom, dėl to jis man geras pavyzdys“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daumanto sužadėtinė Zuzana yra Donato Montvydo šokėja, šokių trenerė bei choreografė, pati dalyvavo trijuose TV projektuose, todėl palaimino savo sužadėtinio dalyvavimą šou. „Pasitariau prieš sutikdamas, ji perspėjo dėl būsimo didelio fizinio ir emocinio krūvio. Tačiau mes dažniausiai paremiam vienas kito iniciatyvas ir projektus, o be to, ji gerai žino mano potraukį naujovėms“.

Lyderiauti įpratęs verslininkas sako, kad jis visada nori laimėti, tai galioja ir šokių ant ledo šou. „Bet taip pat suprantu, kad visko laimėti neįmanoma. Kasdienės treniruočių patirtys ir santykiai su ledo draugais man yra svarbiau už pergalę“, - sako ant ledo savo jėgas išbandysiantis D. Mikučionis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų