REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sočio olimpinėms žiemos varžyboms jau visiškai priartėjus, sporto aistruoliai su nekantrumu laukia kaip seksis mūsų šaliai atstovausiantiems sportininkams. Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės žaidėjai išsidavė ypač įdėmiai stebėsiantys per TV6 dailiojo čiuožimo rungtyje pasirodysiančius Deividą Stagniūną su Isabella Tobias, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Ledo ritulio profesionalai palaikymą mūsų dailiojo čiuožimo atstovams išreiškė ir televizijos ekrane, nufilmavę jiems specialų palinkėjimą. Jį rasite paspaudę ČIA.

REKLAMA

„Patys esame sportininkai ir žinome, kaip svarbu yra palaikymas. Žinau, kad visi mūsų šalies atstovai ruošiasi labai atsakingai ir varžybose atiduos paskutines jėgas. Todėl nuoširdžiai sirgsime už mūsų šalies sportininkus. Didžiausios sėkmės linkime Deividui ir Isabellai, kurie jau visai netrukus pasirodys ant olimpinio ledo”, − sako Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės narys Dovydas Kulevičius.

Dailusis čiuožimas ir ledo ritulys turi nemažai panašumų – tai ir būtina gera čiuožimo ledu technika, ir valia, ištvermė. O koks esminis skirtumas? „Dailiajame čiuožime labai svarbu grakštumas, o mums visai nesvarbu ar iš šono gražiai atrodysime – svarbu, kad galiausiai įmuštume įvartį. Tačiau pabandyti padaryti kelias dailiojo čiuožimo figūras, manau, ir mums kartais būtų visai pravartu”, − šypsodamasis svarstė D. Kulevičius, kuris ne tik profesionaliai žaidžia, bet ir treniruoja vaikus. Vyras sako, kad mažieji taip pat net ir su sunkiomis ledo ritulio aprangomis pabando atlikti vieną kitą dailiojo čiuožimo suktuką.

REKLAMA
REKLAMA

Kokias dar figūras tiek sportininkai, tiek vaikai galėtų išmokti iš mūsų dailiojo čiuožimo atstovų, jau nuo vasario 6 d. bus galima pamatyti per TV6. Kaip tik šią dieną prasideda olimpinio dailiojo čiuožimo varžybos.

D. Kulevičius TV6 žiūrovams rekomenduoja stebint šias varžybas ir sergant už Lietuvai atstovausiančius Deividą Stagniūną su Isabella Tobias, per daug patogiai neįsitaisyti sofoje. Verčiau pasiimti kokio tonizuojančio gėrimo ir prie televizijos ekranų kartu su dailiojo čiuožimo čiuožėjais linksmai pajudėti. Ledo ritulio varžybų taip stebėti turbūt nepavyktų – čia jau labiau tiktų kokie nors nervus raminantys užkandžiai, pavyzdžiui, riešutai.

Vyrų itin pamėgtas TV6 kanalas yra vienintelis iš lietuviškų televizijų, nemokamai transliuosiantis visas Sočio žiemos olimpiados dailiojo čiuožimo rungtis. Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 žiūrovams pateiks šios sporto šakos desertą – 2014-ųjų žiemos olimpinių žaidynių dailiojo čiuožimo nugalėtojų parodomąją programą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų