REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS

AVINAS

REKLAMA

Vyras, gimęs po avino ženklu, paprastai, yra atviras ir linkęs pasakyti ką jaučia ar galvoja. Jei susitikinėjate su po šiuo ženklu gimusiu vyru ir pasimatymo metu ketinate jį nustebinti neįprasta apranga, būkite pasiruošusi išgirsti jo nuoširdų įvertinimą bei tiesmuką nuomonę. Nors ne visada galite būti pamaloninta jo žodžiais, svarbiausia, kad jums nereikės sukti galvos, ką jis iš tiesų apie jus galvoja: tokie vyrai paprastai viską pasako tiesiai į akis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasimatymai su šio ženklo vyro niekada nebus nuobodūs. Jis trykšta energija ir leisdamas laiką su jumis, norės būti tikras, kad jo kompanijoje laikas jums neprailgsta. Nenustebkite jei pasimatymo metu jis nusives jus į savo mėgstamos krepšinio komandos rungtynes, o vėliau eisite pavakarieniauti į prabangų restoraną, kur jus pasitiks gyvą muziką atliekanti grupė. Galiausiai jis gali pasiūlyti jums eiti pasimokyti tango žingsnelių ar tiesiog pasišnekučiuoti romantiškoje aplinkoje. Avinams reikia šalia esančio žmogaus paskatos ir stimuliavimo, antraip jis greitai gali tapti nuobodus.

REKLAMA

Jei prie gretimo staliuko pamatėte vyriškį, kažką niurnantį po nosimi ar pildantį kokius nors popierius, tai greičiausiai bus avinas. Taisyklės ir apribojimai erzina jį, mat avinai linkę vadovautis savo įvestomis nuostatomis. Kita šio ženklo pusė yra spontaniška, jis gali peršokti tvorą, kad nuskintų jums gėlių iš kaimynų darželio.

Flirtas su šio ženklo atstovais gali būti išties jaudinantis, bet nevedžiokite jo už nosies. Jei jau svarstote apie rimtus santykius su šiuo žmogumi, iniciatyvos galite imtis pati. Avinai yra nekantrūs, ir ilgai vedžiojami už nosies jie paprasčiausiai gali prarasti susidomėjimą jumis. O jūs to nežinodama, galite prarasti šaunų vyruką.

REKLAMA
REKLAMA

Tai toks vyras, kuris trykšta energija, mėgsta aktyvią veiklą ir vargiai praleidžia svarbius, didelio mąsto renginius. Taigi, nenuostabu jei jis jus nusives į savo mėgstamos komandos rungtynes, o kelionės ar atostogų metu ištisai nardys po giliuosius vandenis. Jei ribosite jo fizinius troškimus, jis gali tapti abejingas ir greitai prarasti susidomėjimą.

Vyrai, gimę po avino ženklu savo nuomonę ir požiūrį linkę išaukštinti su pasididžiavimu. Nenustebkite, jei toks vyras bus linkęs pasiginčyti, o kartais ir su pasipiktinimu išreikšti savo pažiūras. Tokie vyrai yra įsitikinę esantys ekspertai visose srityse ir galintys patarti net kur galima įsigyti skaniausių triufelinių saldainių jūsų mieste. Ginčytis su tokiu vyru, paprasčiausiai, yra laiko švaistymas, geriausia, kad to nepradėtumėte visai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas ypač svarbus dalykas avino ženklo atstovams, kad nebūtų užgautas jų ego. Jei jau kartą sumenkinote jo savigarbą, jis gali būti lengvai pažeidžiamas, greitai užpykstantis ar tiesiog užtrenkti jums duris prieš pat nosį. Taigi, jei šalia savęs nenorite matyti nepatenkinto ir su įniršiu niurzgančio vyro, verčiau praleiskite tas temas, kurios gali jį sumenkinti ar užgauti jo savigarbą.

Jei norite ilgalaikių, teikiančių pasitenkinimą santykių, būkite tikra, kad esate nenuobodi, įdomi, įvairias pramogas mėgstanti moteris. Vyrai, gimę po šiuo ženklu, mėgsta naujus daiktus, neišbandytas veiklas ir užduotis: nustebinkite jį savaitgaliui užsakydama salsa pamokas. Būdama jo partnere ir siekdama jį kuo ilgiau „išlaikyti ant kabliuko“, mokėkite sudominti, parodykite savo intelektą, ambicijas.

Toks vyras gali jus greitai apkerėti savo atvirumu ir žavesiu, kita vertus, atminkite, kad jie yra ne ką mažiau užsispyrę ir nekantrūs (kas neretai gali erzinti). Vienas dalykas, dėl kurio galite būti tikra, yra tas, kad susitikinėdama su po avino ženklu gimusiu vyru, niekada nenuobodžiausite, jūsų santykiai bus kupini įvairovės ir spontaniškumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų