REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Mes siūlome: - erdvias patalpas (240 kv. m), - rytinį darželį (I-V, 8-13 val.), - gausų pramogų spektrą, - atidų personalą, - bene mažiausias paslaugų kainas Kaune, - deguonies kokteilius ir natūralius ledus

Mes siūlome: - erdvias patalpas (240 kv. m), - rytinį darželį (I-V, 8-13 val.), - gausų pramogų spektrą, - atidų personalą, - bene mažiausias paslaugų kainas Kaune, - deguonies kokteilius ir natūralius ledus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2013 m. rugsėjį Kaune (Naujakurių g. 31, Šilainiai) duris atvėrus vaikų žaidimų kambariui - „Vaiko laikas“, miestas gali pasigirti išskirtine vieta mažųjų laisvalaikiui ir pramogoms. 240 kv. m. spalvingoje, romiu jaukumu alsuojančioje ir skambiu juoku ošiančioje erdvėje telpa iki 40 vaikų. Pro didžiulius žaidimų kambario langus, saulėtą dieną čia smalsu stebėti, kaip valiūkiškai straksi saulės zuikučiai.

REKLAMA

Vos įžengę, mažieji pypliai čia išsilaksto akimirksniu: vienas įsiropščia į stebuklų namelį, kitas kaip vėžliukas nindzė mikliai įsikopinėja ant karstynių, trečias įsispyruokliuoja pripučiamame batute...

Krykštaujantis juokas, kaip gaivalingas vėjas, pasklinda po visą giedrą „Vaiko laiko“ oazę.

Ant žaidimų kambario sienų linksmai išteplioti pirmųjų lankytojų pirštų štampukai ar tamsoje sušvintantys žiburiai – saviti jaukumos akcentai, dėl kurių kuopščiai stengėsi interjero dizainerė Agnė Stanikūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Jaukią atmosferą taip pat kuria giedras šurmulys ir žvitriai lakstantys pabiručiai.

Atėjus laikui keliauti namo – „Vaiko laike“ prasideda masinis šelmių vaikų išsislapstymas, o pūstažandžiais skruostais pasipila krokodilo ašaros.

Tvyranti harmoninga ir linksma atmosfera - skatina vaikučius tempti savo tėvelius už skvernų, čia vėl ir vėl.

Erdvių gausa

„Vaiko laiko“ žaidimų kambaryje mažylis gali jaustis nevaržomai ir lieti energiją per kraštus: čia yra bendra salė, dvi uždaros VIP salės gimtadieniams, užsiėmimų salė, pripučiamo batuto zona bei žaidimų - kino salė. Pastaroji patalpa, kurioje yra profesionalus žaidimų stalas su 12 keičiamų dangų (biliardo, ledo rutulio, stalo teniso, tinklinio, futbolo, boulingo, biliardo ir kt.) - skirta vyresniems nei 10 metų vaikams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moderniame žaidimų kambaryje gausu pramogų išrankiausiam skoniui, čia rasite: pripučiamą batutą (tik pas mus!), stalo žaidimus, kūno judesiais valdomą kompiuterį „XBOX 360 + KINECT su 129 cm įstrižainės ekranu.

„Vaiko laike“ mažieji džiaugsmeliai taip pat gali išbandyti: čiuožynę, kreidines sienas, žaislų draugiją, judėjimo priemones: paspirtukus, mašinytes, supamus arkliukus bei kamuolius.

Čia ne kartą vyko tėvų ir vaikų čempionatai, kurių metu ne tik liejasi energija, bet ir skatinamas kartų suartėjimo procesas bei kraunama neišsenkanti „optimizmo baterija“.

REKLAMA

Gimtadienio šventei – viskuo pasirūpinta

Žaidimų kambaryje „Vaiko laikas“ švęsti gimtadienį – ne tik nepamirštamas nuotykis, bet dar ir apsimoka: 10-ties vaikų šventė tekainuos – nuo 159 lt.

Šventės metu, visą valandą pyplius linksmina iš plataus sąrašo pasirinktas personažas: klounas, piratė, katytė, princesė Bela, pepė Ilgakojinė, snieguolė ar ragana.

Karnavalinius drabužius gimtadienio šventei, nemokamai galima išsirinkti iš storutėlaitės mūsų spintos: pradedant įnoringomis princesėmis ant žirnio ir baigiant nutrūktgalviškais nuotykių ieškotojais - piratais.

REKLAMA

Pas mus nėra „vaišių mokesčio“, tad jei norite į gimtadienį atsigabenti savo tortą, maistą – puiku, darykite tai drąsiai. Na, o jei sotokojate laiko – tortu ir kitais skanėstais, be jokio antkainio, pasirūpinsime mes!

Švenčiant gimtadienius raginama nevaržyti fantazijos ir prašyti suorganizauoti pačias neįtikėčiausias pramogas, kad ir tokias kaip neseniai realizuota vaiko svajonė - akrobatinis gyvūnėlių šou.

Komfortabilumą ir išskirtinumą švęsti gimtadienius „Vaiko laike“ jau įvertino ir žinomi žmonės, tarp kurių – renginių organizatorė Inga Budrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rytinis darželis – pigiausias Kaune

„Vaiko laike“ veikiantis pigiausias Kaune rytinis darželis, dirbantis I-V, 8-13 val., atsieina – tik 300 lt./mėn. Kaina - tarsi amžina akcija būtent Jums. Beje, pirmasis apsilankymas – nemokamas.

Į rytinį darželį rekomenduojama vesti 3-6 m. vaikus. Vaikai čia tikrai nenuobodžiauja: įtraukiami į lavinančius užsiėmimus (mokomųjų knygų skaitymas, modilino lipdymas, akvarelės naudojimas, dėmesio koncentraciją skatinantis dėlionių rinkimas ir kt.), vykstančius net 4 val., o vieną valandėlę vaikai gali siausti žaidimų kambaryje. Darželyje vaikai raginami pažvelgti į pasaulį plačiai atmerktomis akimis.

REKLAMA

Rytiniame darželyje siekiama išmokyti vaikus rūpintis kitais, pirmiausiai pradedant – nuo augalų: vaikai patys sodina gėlytes, jas laisto, globoja, ir seka kaip auga. Na, o penintieji tinginio kirminuką mažieji, gali tiesiog bimbinėti po žaidimų kambarį ir džiaugtis nerūpestingai patrakusia vaikyste.

Kad kiekvienas mažylis gautų užtektinai dėmesio – „Vaiko laiko“ darželyje veikia tik mažos grupės - iki 10 narių.

„Vaiko laike“ atsakingai vykdoma vaikų išsivedimo kontrolė: vaiką leidžiama pasiimti tik tam asmeniui, kuris yra pasirašęs specialius dokumentus.

REKLAMA

Dėmesio! Suskubkite registruoti mažuosius į rytinio darželio grupes – nes, atsižvelgiant į aukštus paslaugos kokybės standartus, lankytojų skaičius – ribojamas.

Ypatingas skanėstas: deguonies kokteiliai

Pas mus degustuojamas deguonies kokteilis gaminamas iš vaistinių ir daugybę vitaminų turinčių komponentų. Šis kokteilis pagerina virškinimo procesus, pagreitina maisto medžiagų įsisavinimą, taip pat pagerina nuotaiką, miego kokybę, sumažina nuovargį ir negatyvų aplinkos poveikį.

Viena deguonies kokteilio porcija atitinka maždaug 5 val. trukmės pasivaikščiojimą pušyne, vasaros metu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Greta, vaikams siūloma pasmaližiauti iš natūralaus jogurto gaminamų sveikų ledų su pabarstukais. Jų Lietuvoje paskanauti tegalima vos keliuose vaikų kambariuose. Šio gardėsio kerams neatsilaikytų net smaližių karaliai Mikė Pūkuotukas ar skraiduolis Karlsonas!

Zuikių puikių ansamblis

Tėveliai, norintieji iš atžalos išugdyti „vaikščiojantį orkestrą“- raginami suskubti į „Vaiko laike“ veikiantį muzikos būrelį.

Čia vykstančiose muzikos pamokėlėse su profesionalia muzikos mokytoja Lina mokomasi dainuoti, lavinamas ritmikos pojūtis, supažindinanam su įvairiais muzikos instrumentais, muzikaliai bendraujama ir žaidžiama. Vieno užsiėmimo (60 min.) kaina: 20 lt. (mėnesiui - 70 lt.).

REKLAMA

Personalui – preciziška atranka

Jei tradiciniuose darželiuose dar galima sutikti griežtuolės Freken Bok stiliaus auklių, tai pas mus jų nerasite nei su žiburiu! Čia lygiuojamasi į šauniausią auklę pasaulyje - Merę Popins. Juk „Vaiko laike“ svarbiausia – mažylio gerovė.

Mažuosius kaip savo akį čia sergsti rūpestingos auklės, apgaubdamos pyplius dėmesiu, šiltu žodžiu, ir rūpesčiu „lyg pas mamą“.

Palikę vaikus „Vaiko laike“ – galite būti ramūs, kad jūsų atžalos čia bus saugios: specialius kursus baigę mūsų darbuotojai su vaikais čia elgiasi itin atsakingai ir sergsti juos kaip savo akį.

REKLAMA

Apsilankę „Vaiko laike“ įsitikinsite, kad klientas čia jaučiasi - pats svarbiausias.

Planuose – daugybė idėjų

„Vaiko laikas“ siekia toliau išlaikyti savo išskirtinumą, aukštą paslaugų kokybę ir pramogų įvairovę, todėl artimiausiu metu planuoja įrengti naujovių: vaiko virtuvėlę su natūraliais virimo ir kepimo garsais, taip pat dirbtinėmis pjaustomomis daržovėmis. Šeimininkaudamas tokioje virtuvėje, vaikas galės įsijausti į tikro kulinaro vaidmenį.

Taip pat planuojami kino vakarai, kuriuose bus rodomi vaikiški animaciniai filmukai. Beje, šiai pramogai bus įrengtas televizorius su specialiu organiniu stiklu, nepraleidžiančiu kenksmingų spindulių.

REKLAMA
REKLAMA

Dėmesio lauks ir naujausia karaokės aparatūra bei supertrasos ropliukų varžyboms.

„Jei nori sužinoti kaip mažuosius pinčukus paversti tykiais angelėliais – atvesk juos į „Vaiko laiką“!”, - iš patirties liudija žaidimų kambario direktorė Aida Monkevičiūtė.

Mus rasite:

Naujakurių g. 31, Kaunas (Šilainiai) Tel.863608457

El.paštas: [email protected] DARBO LAIKAS I-V 8.00-13.00 (Rytinis darželis) I-V 13.00-20.00 VI-VII 10.00-20.00

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų