REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar Lietuvos scenoje užteks vietos žvaigždėms iš praeities?“ – tokia diskusija virs šį antradienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“.

„Ar Lietuvos scenoje užteks vietos žvaigždėms iš praeities?“ – tokia diskusija virs šį antradienio vakarą 20.30 val. BTV laidoje „Yra kaip yra“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Svajokliu“ save vadinantis dainininkas Vytas į didžiąją sceną grįžti ketina su trenksmu. „Kas jis toks“? – tokį atlikėją šiandien žino mažai kas...

REKLAMA

„Buvo laikai, 1990 – 1991 m. gatvėje mane pažinojo kiekvienas vaikas ir kiekviena močiutė“, – su nostalgija savo populiarumo bumą prisimena „Svajoklis“. Tačiau nenusimena. Vytas sako, kad ir šiandien jam sekasi labai gerai. „Paremontuoju mašinikes, Norvegijoj bulvikių parenku... Gyvenimu nesiskundžiu!“ – džiaugiasi Vytas. Tai dar ne viskas: vėl koncertuoti pradėjęs dainininkas tikina, kad jam sekasi puikiai: „Į koncertus ateina apie penkiasdešimt – šešiasdešimt žmonių. Ne visoms Lietuvos žvaigždėms pavyksta tiek surinkti!“, – didžiuojasi Vytas.

REKLAMA
REKLAMA

Toks pareiškimas pribloškė Giedrių Drukteinį: „Nejaugi tai yra siekiamybė? Šešiasdešimt žmonių? Ką jie mato atėję į jūsų pasirodymą? Investuokite į save!“ – patarimus Svajokliui žarstė G. Drukteinis...

Laidoje taip pat dalyvavo buvusi grupės „Junior“ vokalistė Rosita Paulauskaitė, kuri prisiminusi „Junior“ šlovės laikus prisipažino: „Tik tuomet, kai „Junior“ sustabdė savo veiklą, aš supratau, jog tikrai buvau susirgusi žvaigždžių liga. Juk man buvo tik šešiolika, buvau moksleivė. O vadybininkai rūpinosi viskuo: vairuotojas veždavo į grožio saloną, net į parduotuvę. Sunku buvo „nusileisti ant žemės“, – prisiminimais dalinosi Rosita...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje taip pat dalyvavo „Tikroji išdykėlė“ – Aušrinė. Vasarą Palangos bare, o dažniausiai privačiose šventėse koncertuojanti atlikėja prisipažino, kad jos karjera prasidėjo garsiajame „Vilijos“ restorane, kuriame rinkosi tuometinis nusikalstamo pasaulio elitas... „Šiandien beveik visa mano auditorija sėdi kalėjime“, – laidoje atviravo „Tikroji išdykėlė“.

Beje, kai „Yra kaip yra“ studijoje skambėjo „Svajoklio“ bei „Tikrosios išdykėlės“ dainos, operos solistės Evelinos Jocytės ir „Lietuvos balso“ nugalėtojos Julijos Jegorovos veido išraiška buvo, švelniai tariant, nustebusi... Ką profesionalai patars „žvaigždėms iš praeities?“ Apie tai „Yra kaip yra“ šį antradienio vakarą 20.30 per BTV.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų