REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo š.m. gegužės 4 d. Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS keleivius tarp Stokholmo ir Vilniaus skraidins dažniau ir šiuo maršrutu iš viso vykdys 28 skrydžius per savaitę. Papildomų reisų lėktuvai iš didžiausio Švedijoje Stokholmo Arlandos oro uosto sekmadieniais kils 20:45 val., o pirmadieniais ir ketvirtadieniais – 21:05 val. Papildomų reisų lėktuvai iš Vilniaus oro uosto kils pirmadieniais, antradieniais ir penktadieniais 6:40 val.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu SAS tarp Stokholmo ir Vilniaus keleivius skraidina 24 kartus per savaitę, t.y. darbo dienomis iš šių oro uostų vykdo po 2 skrydžius per dieną, o šeštadieniais ir sekmadieniais – po vieną. Išaugus skrydžių šiuo maršrutu skaičiui, padaugės patogių jungčių skrendantiems per Arlandos oro uostą į JAV bei dižiuosius Europos miestus (Londoną, Paryžių, Briuselį, Amsterdamą, Dubliną ir t.t.), taip pat į įvairius Skandinavijos miestus, pvz. Oslą.

REKLAMA

„Papildomi SAS reisai tarp Stokholmo ir Vilniaus – tai atsakas į iš Lietuvos skraidančių mūsų verslo klientų, norinčių pasiekti kelionės tikslą kuo ankščiau ryte, prašymus. Verslininkai, skraidantys mūsų lėktuvais tarp Vilniaus ir Kopenhagos, tokią galimybę turi jau dabar“, - pažymėjo SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

SAS lėktuvai darbo dienomis iš Stokholmo Arlandos oro uosto šiuo metu kyla 8:35 val. ir 14:45 val., o iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto - 11:45 val. ir 17:55 val. Iš Švedijos sostinės oro uosto SAS lėktuvai šeštadienį ir sekmadienį atitinkamai kyla 8:35 val. ir 17:55 val., o iš Vilniaus šeštadienį - 11:45 val., sekmadienį - 21:05 val. Skrydis tap dviejų sostinių trunka apie 1,5 val.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietus į papildomus SAS skrydžius maršrutu StokholmasVilnius - Stokhomas bus galima įsigyti nuo š.m. kovo 25 d.

Skrydžių bendrovė SAS tarp Lietuvos ir pagrindinių Skandinavijos oro uostų šiuo metu iš viso vykdo 88 skrydžius per savaitę: 38 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 26 skrydžius per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagą, taip pat 24 skrydžius per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo. Nuo gegužės mėnesio šis skaičius išaugs iki rekordinių 92 skrydžių per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų