REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ ir nacionalinės Jungtinių Arabų Emyratų oro linijos „Etihad Airways“ susitarė dėl naujų bendrų jungiamųjų skrydžių vykdymo. Nuo šiol keleiviai į Rygą bei Abu Dabį galės vykti iš daugiau Europos miestų: Amsterdamo, Briuselio, Frankfurto, Miuncheno ir Ciuricho*.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal atnaujintą susitarimą, kiekvieną savaitę iš Rygos į Abu Dabį bus vykdomi 37 jungiamieji skrydžiai. Pasinaudoti naujais maršrutais galės tiek „airBaltic“, tiek „Etihad Airways“ keleiviai, nes bendrovės susitarė dalintis lėktuvais ir vykdyti bendrus reisus. Keleiviai perkantys bilietus iš „airBaltic“ gaus BT kodą, o „Eithad Airways“ keleiviai – EY kodą.

REKLAMA

Iki šiol bendrus reisus su „Etihad Airways“ Baltijos šalių oro bendrovė vykdė į Muskatą (JAE), o „Etihad Airways“ – iš Rygos į 10 Šiaurės Europos miestų: Bergeną, Bilundą, Kopenhagą, Helsinkį, Oslą, Stavangerį, Stokholmą, Taliną, Turku miestą ir Vilnių.

„Etihad Airways“ planuoja plėsti bendrų skrydžių kryptis su „airBaltic“ ir ateityje. Numatomos kryptys: iš Rygos į Kijevą, Tibilisi, Palangą ir Gotenburgą.

Skrydžių bilietus galima užsakyti interneto svetainėse www.airbaltic.com, www.etihad.com arba per kelionių agentūras.

*Keleiviai vykti iš Abu Dabio į Rygą per Ciurichą galės nuo birželio 1 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų