REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Kaune įvyko Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomojo komiteto posėdis. Jo metu buvo nutarta svarstyti galimybę kelti kandidatūrą rengti 2015 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą drauge su Suomija, Estija ir Latvija, jei čempionatas nevyktų Ukrainoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas konkrečiau apie tai kalbėti anksti, tačiau savatgalį per LKF taurės finalo ketvertą tokią galimybę aptarsime su Suomijos, Estijos ir Latvijos kolegomis“, - sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

REKLAMA

„FIBA Europe“ kol kas nepriėmė sprendimo dėl čempionato rengimo Ukrainoje. Atsarginis planas, jei, vis dėlto, tektų iškelti čempionatą iš Ukrainos, turėtų būti paskelbtas gegužės viduryje.

„Mes esame paskaičiavę, kokią sumą galėtume skirti grupės turnyro organizavimui Lietuvoje“, - sakė M.Špokas. LKF vykdomasis komitetas taip pat patvirtino naujas kandidatūras į Etikos, drausmės ir apeliacinės komisiją, taip pat LKF 2014 m. metinės konferencijos darbotvarkę.

REKLAMA
REKLAMA

Vykdomojo komiteto nariai apžvelgė ir patvirtino LKF konferencijos nutarimo „Dėl krepšininkų, neturinčių Lietuvos Respublikos pilietybės, limito registruojant juos Lietuvos krepšinio lygų 2014/2015 m. sezono čempionatų rungtynėse“ projektą ir taisyklių, reglamentuojančių žaidėjų perėjimus bei kompensacijas už paruoštus žaidėjus pakeitimų projektą. Taip pat buvo aptarti einamieji klausimai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų