REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytenis Radžiūnas, LRT.lt

Portalo LRT.lt skaitytojas praneša, kad tarptautinio greitkelio „Via Baltica“ ruože ties IX fortu formuojasi automobilių spūstys. Tokia situacija susiklostė dėl Kauno rajone, Akademijos miestelyje, vykstančios žemės ūkio parodos „Ką pasėsi 2014“.

REKLAMA
REKLAMA

„Važiuojant nuo prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ ties IX fortu stojama į automobilių koloną abiejose kelio juostose. Kamštis tęsiasi iki pat degalinės „Timėjas“ ties Ringaudų kaimu. Kelionės trukmė įprastą dieną nuo prekybos centro iki Akademijos miestelio trunka apie 15 minučių, o dabar galima sugaišti beveik valandą“, – portalą LRT.lt informavo skaitytojas Kęstutis.

REKLAMA

 

Teigiama, kad kemšasi ir Marvelės gatvė.

Pasak jo, tokia situacija susiklostė dėl Akademijos miestelyje, Aleksandro Stulginskio universiteto (ASU) prieigose, vykstančios tradicinės žemės ūkio parodos „Ką pasėsi 2014“. Į parodą atvykę lankytojai automobilius palieka greitkelyje ir apsipirkti kulniuoja pėsčiomis.

Savo ruožtu portalas Kaunas.kasvyksta.lt informuoja, kad ASU prieigose jau ketvirtadienį nusidriekė ilgos automobilių eilės, o penktadienį situacija tapo dar prastesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojai raginami rinktis kitus kelius.

Tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2014“ šiemet jau devynioliktoji. Iš viso – 38-oji paroda, rengiama universitete. Dienraščio „Verslo žinios“ apklausų duomenimis jau daug metų žemės ūkio paroda „Ką pasėsi....“ yra didžiausia iš visų parodų, rengiamų Lietuvoje.

„Ką pasėsi... 2014“ dalyvaus 306 firmos, įstaigos, organizacijos, apie 220 smulkiųjų augintojų, gamintojų, amatininkų. Keturiolika firmų atvyks iš užsienio – Lenkijos, Latvijos, Danijos, Bulgarijos, JAV. Parodos dalyviai laukia svečių iš 22 pasaulio šalių.

Portalas LRT.lt dėkoja skaitytojui Kęstučiui už informaciją!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų