REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo girto vyro moteris su dukra per naktį slėpėsi klojime

Ryte dar neišsiblaivęs susodino kitus tris vaikus į automobilį ir išrūko

Naktį su dukra klojime praleidusią moterį neblaivus smurtautojas vyras pasitiko akibrokštu – susisodino į automobilį tris jaunesnius vaikus ir išvažiavo.

Naktį su dukra klojime praleidusią moterį neblaivus smurtautojas vyras pasitiko akibrokštu – susisodino į automobilį tris jaunesnius vaikus ir išvažiavo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rokiškio rajono Panemunėlio seniūnijos gyventoja V. P., bijodama smurtaujančio sutuoktinio, šaltą balandžio 8-osios naktį su trylikamete dukra praleidusi klojime, rytą kreipėsi į apylinkės inspektorių.

REKLAMA

Pareigūnas greitai atvyko į moters namus. Nejaukiuose namuose apylinkės inspektorių Ramūną Traškiną pasitikusi moteris verkdama paaiškino, kad visai neseniai jos vyras, pasiėmęs tris mažuosius vaikus, kažkur išvažiavo žmonos automobiliu. Mažiausiam vaikui – tik ketveri metukai.

Apylinkės inspektorius, žinodamas, kad moters sutuoktiniui D. P. teisė vairuoti transporto priemonę atimta jau seniai bei įtardamas, kad vyras neblaivus važinėja su mažamečiais ir kelia jiems pavojų, išskubėjo pastarojo ieškoti. Apie 11 val. kelyje Panevėžys–Rokiškis–Daugpilis R. Traškinas pastebėjo ieškomą automobilį „VW Golf“. Pareigūnas, sustabdęs automobilį, jo salone pamatė tris išsigandusius vaikus. Įtarimai pasitvirtino – nuo vairuotojo sklido alkoholio kvapas. Apylinkės inspektorius iškvietė patrulius, apie tai informavo Rokiškio rajono savivaldybės Vaikų teisių apsaugos tarnybą.

REKLAMA
REKLAMA

Rokiškio rajono policijos komisariato patruliai D. P. nustatė 0,96 promilės girtumą, išsiaiškino, kad transporto priemonė eksploatuojama neturint privalomojo civilinės atsakomybės draudimo. Neblaivus, neturintis teisės vairuoti ir linkęs smurtauti vairuotojas pristatytas į Rokiškio rajono policijos komisariatą. Čia už transporto priemonės vairavimą apsvaigus ir neturint vairuotojo pažymėjimo pradėta administracinė teisena, o už smurtą namuose – ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 straipsnio (“Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“) 2 dalį.

D. P. Rokiškio rajono policijai žinomas ne tik dėl daugkartinių administracinių teisės pažeidimų. 2013 metų pabaigoje dėl jo nusikalstamos veikos prieš artimą asmenį pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sujungus tyrimus, tikimasi, kad smurtautojas sulauks realios laisvės atėmimo bausmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų