• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai skamba kaip neįgyvendinamas iššūkis: mylėtis kiekvieną dieną visą mėnesį. Tačiau visa eilė tyrimų įrodė, kad tai gali pagerinti ne tik tarpusavio santykius, bet ir sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

31-erių Sarah Kavanagh ir jos sutuoktinis Colin nusprendė išmėginti. Ir kaip jiems sekėsi?

Sarah pasakojo: „12-ųjų mūsų draugystės metinių išvakarėse pasakiau savo vyrui, jog turiu jam dovaną, kuri primins, kiek daug mes reiškiame vienas kitam. Jis bandė spėlioti, kas tai galėtų būti, tačiau užtikrinau jį, kad tai tikrai ne savaitgalio išvykta ar mūsų vestuvinių nuotraukų albumas, tai – kur kas daugiau.

REKLAMA

Dovana buvo mylėjimasis su manimi kasdien visą ateinantį mėnesį. Jo reakcija buvo lyg laimėjus loteriją, tačiau greitai pasikeitė. „Juk mes anksčiau ir mylėdavomės kasdien! O dabar turiu priimti tai kaip dovaną...“ – pasakė jis. Tačiau aš pasiūliau vyrui šią dovaną, nes kaip ir daugeliui porų, mūsų lytiniai santykiai buvo tapę tiesiog dienotvarkės dalimi...

Priešingai nei buvo pirmaisiais mūsų pažinties metais, dabar nuolat atsiranda svarbesnių dalykų už seksą – darbas, namų ruošos darbai ar tiesiog miegas. Dabar mes mylimės maždaug kartą per savaitę, ir kaip dauguma vyrų, Colin dažnai skundžiasi, jog tai - per mažai. Būtent todėl nusprendžiau, kad mano dovana bus priimta su malonumu, tačiau vyras pareiškė, kad anksčiau seksas bent jau buvo spontaniškas, o jo įrašymas į darbų sąrašą tikrai „neužveda“. Po ilgo pokalbio, nepaisant abejonių, mes vis dėl to nusprendėme pamėginti.“

Pirma diena

Nėra geresnio laiko už esamąjį, todėl pirmą kart per penkerius metus mes mylimės darbo dieną, man dar net nespėjus užkaisti virdulio. Dėl Colin priekaišto apie spontaniškumą: seksas buvo impulsyvus ir gana pašėlęs. Į darbą atvažiuoju su šypsena veide.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų