REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Atšilus orams, Kaunas ir Vilnius pirmieji iš šalies didmiesčių nusprendė baigti šildymo sezoną. Panevėžio ir Klaipėdos valdžia tai svarstys pirmadienį, o Šiauliai baigti šildymo kol kas neketina.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis pasirašė įsakymą dėl šildymo sezono pabaigos nuo pirmadienio, pranešė savivaldybė.

REKLAMA

Vilniaus savivaldybė šildymo sezoną nutraukti ketina taip pat nuo pirmadienio.

Savivaldybės Aplinkos ir energetikos departamento direktorius Virginijus Dastikas BNS patvirtino, kad administracijos direktorius Valdas Klimantavičius įsakymą žada pasirašyti pirmadienį ryte. Pirmadienį šildymas bus pradėtas išjungti gyvenamiesiems namams, įstaigoms, taip pat mokykloms. Ikimokyklinėms įstaigoms šiluma nebebus tiekiama nuo ketvirtadienio.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių savivaldybės viešųjų ryšių skyriaus vedėjas Vitalis Lebedis BNS informavo, kad dėl vėsių orų artimiausiu metu dar neketinama svarstyti šildymo sezono baigimo klausimo.

Šildymo sezonas baigiamas, kai tris paras oro temperatūros vidurkis yra 10 laipsnių šilumos.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų