REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos kelioms dienoms po Eurolygos „Top 16“ etapo pabaigos, aštuonios stipriausios šio sezono Europos komandos kyla į kovą Eurolygos atkrintamosiose varžybose. Lemiamiems mūšiams neliko abejingi ir žalgiriečiai, pabandę tapti Eurolygos ketvirtfinalių orakulais.

REKLAMA
REKLAMA

Tinklalapis Žalgiris.lt apklausė visus šiuo metu su Kauno „Žalgiriu“ sportuojančius krepšininkus, kurių paprašė nurodyti ketvirtfinalių porų nugalėtojus ir rezultatyviausius keturių serijų žaidėjus.

REKLAMA

Pirmojoje poroje visi 18 apklaustųjų spėjo, kad Stambulo „Galatasaray“ komanda neturi šansų prieš Barselonos „FC Barcelona“ ekipą. Nė vienas iš žalgiriečių netikėjo, kad šioje serijoje prireiks penkerių rungtynių ir prognozavo lengvą katalonų pergalę rezultatais 3:1 arba 3:0. Pasak kauniečių, rezultatyviausiais šios serijos krepšininkais turėtų tapti Ante Tomičius, Carlosas Arroyo arba Juanas Carlosas Navarro. Ir tik vienintelis Tomas Dimša prognozavo, kad prie „sausos“ Barselonos pergalės daugiausiai prisidės Erazemas Lorbekas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiek tiek atkaklesnės kovos „Žalgirio“ krepšininkai tikisi tarp Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiacos“ komandų. Kas trečias apklausoje dalyvavęs žalgirietis nurodė, kad praėjusių metų Eurolygos finalo pakartojime net ir neturėdami namų aikštės pranašumo triumfuos graikai. Dešimt respondentų spėjo, kad šioje serijoje prireiks visų penkerių rungtynių.

Žalgiriečių paklausus apie Maskvos CSKA ir Atėnų „Panathinaikos“ dvikovų baigtį, beveik visi neabejojo maskviečių pergale. Tik Vaidas Kariniauskas, kuris reabilitaciją po traumos atlieka „Žalgirio“ arenoje, ir Šarūnas Jasikevičius pergalę 3:2 skyrė Atėnų ekipai. „Sausa“ rusų sėkme tikėjo tik jaunasis Donatas Tarolis, o vyresni krepšininkai rinkosi rezultatą 3:1 arba 3:2 CSKA naudai. Rezultatyviausiu serijos žaidėju dauguma vainikavo Sonny Weemsą arba Nenadą Krstičių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kauniečiai daugiausiai galvas kraipė rinkdamiesi Milano „EA7 Emporio Armani“ ir Tel Avivo „Maccabi“ akistatos nugalėtoją. Dauguma manė, kad šioje serijoje prireiks visų rungtynių, o net 10 galutinę pergalę rezultatu 3:2 skyrė Milano ekipai. Beveik visi žalgiriečiai neabejojo, kad rezultatyviausio Eurolygos žaidėjo vardą ir šį kartą pateisins Keithas Langfordas.

Visų žalgiriečių Eurolygos ketvirtfinalių spėjimai: spauskite čia

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų