REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galingiausiais balsais pasaulį žavintis, daugiau nei 50 šalių rengiamas televizinis formatas „The Voice of…“, Lietuvoje pradeda jau trečiąjį sezoną. Įsibėgėjančios „Lietuvos balso“ atrankos žada – tai bus emocionaliausias reginys televizijų rudens tinkleliuose. Šiandien atskleidžiama dar viena šio projekto detalė – „Lietuvos balsas“ bus filmuojamas Teatro arenoje net mėnesiu anksčiau nei pernai, jau galima įsigyti bilietus į bene labiausiai intriguojančią projekto dalį – „Akląsias perklausas“. Kuris mokytojas – Katažina Nemycko, Inga ir Arūnas Valinskai, Donatas Montvydas ar Merūnas – pasirinks dalyvį į savo komandą?

REKLAMA
REKLAMA

„Tai emocionaliausias projekto etapas, be jokios abejonės, – sako „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius. – Tai didžiosios scenos krikštas mūsų dalyviams, tai naujas startas mūsų mokytojams, tai susistygavimo momentas ir visai „Lietuvos balso“ kūrybinei komandai. Emocijų apstu ir scenoje, ir užkulisiuose: nuo jaudulio iki euforijos, nuo džiaugsmo ašarų iki pralaimėjimo kartėlio ar svajonės išsipildymo! Atėję į „Akląsias perklausas“ žiūrovai turi galimybę pamatyti tai, kas bus rodoma LNK eteryje rudenį, ir ne t gi tai, kas parodyta nebus – kūrybinė televizijos virtuvė.”

REKLAMA

„Aklosios perklausos“ bus filmuojamos birželio 16, 17 ir 19 dienomis. Kasdien vyks du filmavimai – 14 val. ir 19 val. Bilieto kaina – 19 litų, didesnėms grupėms, nei 10 asmenų taikoma speciali nuolaida. Bilietai jau parduodami čia: http://www.ticketpro.lt/jnp/music/1344158-lietuvos-balsas.html.

„Mūsų dalyviams publika labai svarbi. Ir palaikymas, ir kritika, ir minios šūksniai, plojimai – visa tai tikroji scena, ta, dėl kurios jie ateina nugalėti, – sako G. Jaunius. Net jei formatas toks, kad kone viskas priklauso nuo mokytojų, tikrieji šio projekto sprendėjai yra žiūrovai. Laukiame jūsų arenoje, būkite įkvėpimu mūsų dalyviams!“

Primename, užpildyti LNK projekto „Lietuvos balsas“ dalyvio anketą galima www.lnkgo.lt interneto svetainėje, jau pasirodė interaktyvus žemėlapis, kuris leidžia bet kuriam „Lietuvos balso“ gerbėjui pasiūlyti į projektą savo draugą, kolegą, kaimyną, partnerį – puikiai dainuojantį, tačiau nedrįstantį apie save pranešti projekto kūrėjams, taip pat jame matyti kiek Lietuvos balsų jau užsiregistravo į atranką iš konkretaus miesto, miestelio ar rajono. Šios naujovės jau galima ieškoti „Lietuvos balso“ Facebook paskyroje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų