REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis britų boksininkas Dereckas Chisora dega noru susigrumti su pasaulio sunkaus svorio bokso čempionu Vladimiru Kličko ir ukrainietį bent jau žodžiais jau prikalė prie kryžiaus. „Aš jį velniai rautų sunaikinsiu“,- „Sport Bild“ teigė anglas.

REKLAMA
REKLAMA

D. Chisora 2012 metų vasarį pralaimėjo kovą Vladimiro broliui Vitalijui. Britas kupinas jėgų ir dabar nusitaikė į Kličko jaunesnįjį. „Jis pajus savo kūną taip, kaip niekada iki šiol. Esu pasirengęs nors dabar lipti į ringą ir kautis. Gana tų plepalų. Esu visiškai užsivedęs“, - tikino anglų boksininkas.

REKLAMA

30 metų britas „užvažiavo“ ir ant vokiečių sirgalių, kurie besąlygiškai palaiko brolius Kličko. „Ką jums tie tipai iš Ukrainos duoda? Jie niekuomet nebus vokiečiai. Jie tik vagia vokiečių svajones. Geriau jau norėkite turėti vokietį čempioną“, - teigė jis.

D. Chisora išgarsėjo ne itin gražiais poelgiais. 2012 metais jis per svėrimo ceremoniją vožtelėjo delnu Vitalijui per veidą, paskui išspjovė vandenį į jo brolį Vladimirą ir susimušė su kitu skandalingu britų boksininku Davidu Haye.

Dėl teisės susigrumti su V. Kličko D. Chisora liepos 26 dieną Mančesteryje surems pirštines su tautiečiu Tysonu Fury.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų