REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aviacijos industrija auga kiekvieną dieną, o Baltic Aviation Academy padvigubėjęs lėktuvų parkas yra neginčijamas to įrodymas. Liepos 5-ą dieną, Baltic Aviation Academy kviečia aviacijos entuziastus į atvirų durų dieną. Renginys vyks Kauno S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome, o jo metu bus pažymėtas penkių naujų orlaivių įsigijimas.

REKLAMA
REKLAMA

Atvirų durų dienos metu, kiekvienas atvykęs turės unikalią galimybę apžiūrėti visą Baltic Aviation Academy lėktuvų parką. Studentai ir instruktoriai papasakos apie aviacijos industrijos ir piloto profesijos įdomybes. Studentai pateiks trumpą piloto licencijos kursų apžvalgą, o taip pat pademonstruos kaip reikia pasiruošti ir atlikti priešskrydinę apžiūrą Tecnam ir Cessna lėktuvuose.

REKLAMA

Smagią dieną dalyviai galės užbaigti dalyvaudami konkurse ir laimėti Baltic Aviation Academy prizus. O žinoma, patys atidžiausi ir teisingai atsakę į viktorinos klausimus dalyviai galės laimėti skrydį vienmotoriu ir daugiamotoriu lėktuvu Tecnam ir Cessna.

Daugiau informacija apie renginį ir registraciją http://www.balticaa.com/open-door-day/.

Baltic Aviation Academy teikia orlaivių įgulų mokymus, konsultavimo paslaugas taip pat pradinio skrydžio kursus privataus piloto licencijai gauti. Mokymai vyksta mokymo centre Vilniuje arba operuojamuose simuliatorių centruose visoje Europoje. Įmonės klientų geografija – nuo Skandinavijos ir Vakarų Europos šalių iki NVS valstybių, Artimųjų Rytų, Pietų Amerikos bei Indijos regionų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų