REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaudyklių serijos Call of Duty kūrėjai publikavo naują vaizdo klipą, kuris demonstruoja, kaip kuriama naujausios serijos dalies – Call of Duty: Advanced Warfare – animacija, kokios technologijos naudojamos, fiksuojant judesius ir veidus.

REKLAMA
REKLAMA

Animacijos vadovo Christopher Stone ir kūrybinio direktoriaus Joe Salud teigimu, kūrėjai stengiasi padaryti taip, kad žaidimas atrodytų kuo tikroviškiau – tarsi tai vyktų kine, o ne žaidime.

REKLAMA

Prie naujojo projekto besidarbuojanti Sledgehammer Games siekia, kad žaidėjai maksimaliai pasinertų į žaidimo veiksmą. Kartu stengiamasi maksimaliai išnaudoti naujos kartos konsolių galimybes. Šiam reikalui naudojamos naujausios technologijos, kurios leidžia maksimaliai tikslaus aktorių judesių ir veido mimikų fiksavimo. Kartu žadama, kad herojų detalizaciją bus aukščiausiame lygmenyje.

Priminsime, kad Call of Duty: Advanced Warfare pasirodymas numatytas 2014 m. lapkričio 4 d., žaidimas bus skirtas ne tik PC, PS4 ir Xbox One, tačiau ir senoms konsolėms – Xbox 360 ir Playstation 3. Beje, bus išsaugota tradicija, kai pasirodę DLC bus iš pradžių prieinami tik Xbox konsolėms, visi kiti papildymus gaus vėliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų