REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslas verslui – taip savo veiklą apibūdina medijų agentūros „Wide Wings“ įkūrėjas Gediminas Tamulynas, jau kuris laikas su savo komanda padedantis Lietuvos įmonėms prabilti apie save kitokiu, neeiliniu, būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Beveik prieš dvejus metus įsikūrę „Wide Wings“ šiuo metu turi šešis darbuotojus. Komandos pagrindinė veikla yra animacinių bei meninių pristatomųjų filmukų kūrimas ir fotografija. „Tiek kurdami filmukus, tiek fotografijoje orientuojamės į pramonę bei inovacijas“, – teigia G. Tamulynas.

REKLAMA

Jauniems verslininkams šiais laikais įsitvirtinti ir pasiūlyti ką nors naujo yra labai sunku. ,,Su komanda daug galvojome, kaip galėtume išpopuliarinti „Wide Wings“, bandėme dėti skelbimus, pranešimus, bet tada supratome, kad nėra nieko geriau už puikiai atliktus darbus, kurie yra iškalbingesni ir pritraukia daugiau klientų nei bet koks skelbimas. Šia linkme nusprendėme eiti ir ji pateisino mūsų lūkesčius, nuo tada neinvestuojame niekur, be savo darbo“, – džiaugiasi pašnekovas ir priduria, kad gerai atliktas darbas gali atnešti nuo dviejų iki penkių naujų užsakymų.

REKLAMA
REKLAMA

Džiugu, kad Lietuvos įmonės negaili lėšų savo vardui populiarinti ar paslaugoms pristatyti, kad daugeliui galutinis produktas tapo svarbesnis už kainą. „Mažo biudžeto projektas yra apie 10 tūkst. litų, didesnio biudžeto projektas apima ir 50 ir 70 tūkst. litų, tokių klientų yra nemažai, o tai leidžia manyti, kad įmonės nori pasireikšti, siekia būti įdomios.“

„Manau, mūsų pačių sėkmės priežastis ir išskirtinumas yra tinkama kryptis. Kai pas tave ateina klientas, jis nori išspręsti problemą, dėl kurios užsako konkrečią paslaugą, tad mes ir stengiamės žiūrėti per problemos sprendimo prizmę. Galbūt daugelis mano, kad filmuką reikia padaryti gražų, – mes stengiamės padaryti jį naudingą ir atsiperkantį“, – teigia G. Tamulynas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Wide Wings“ komandos, pats didžiausias pasiekimas yra kaskart išpildyti kliento lūkesčiai. „Sulaukti dėkingo laiško ar skambučio, kuriame klientas jau nekantrauja ir laukia tolesnio bendradarbiavimo, yra be galo malonu“, – džiaugiasi pašnekovas.

Kalbant apie įmonės ateities planus, G. Tamulynas tvirtai žino, ko nori. „Planuojame savo biurus steigti Artimuosiuose Rytuose, galbūt Didžiojoje Britanijoje, siekiame tapti pasauline medijų studija, į savo darbą žiūrime labai rimtai ir atiduodame tam didžiąją dalį savo gyvenimo“, – teigia verslininkas ir neslepia, kad būna dienų, kai į darbą ateina pusę septynių ryto, o išeina ir pirmą nakties.

„Wide Wings“ įkūrėjas įsitikinęs, kad tokio tipo verslui didelių pradinių investicijų tikrai nereikia: „Pagrindinis dalykas – nuoširdus darbas ir domėjimasis savo srities naujovėmis, o vėliau net ir maži, bet tikslingai atlikti darbai gali būti tramplynas į didžiulius vandenis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų