REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija rugpjūčio 1 dieną startuoja su nauju tiesioginiu maršrutu ir ką tik įvestu kokybės ženklu Comfort+, kuris garantuoja komfortiškesnę kelionę. Naujas tiesioginis maršrutas įvestas, atsižvelgus į paklausą – vis daugiau lietuvių keliauja mokytis ir dirbti į Estijos sotinę, todėl ir išvykimo laikas pritaikytas studentams ir verslininkams. Nauju tiesioginiu maršrutu iš Vilniaus į Taliną ir atgal riedės naujos kartos autobusai, pažymėti komfortą žyminčiu nauju kompanijos ženklu Comfort+.

REKLAMA
REKLAMA

„Autobusų keleiviams siūlome išnaudoti kelionės laiką kuo produktyviau – todėl autobusuose veikia belaidis internetas, yra galimybė patogiai šalia sėdynės pasikrauti kompiuterius ir telefonus. O tiems, kuriems kelionėje norisi atsipalaiduoti – siūlome multimedijos ekranus, kuriuose galima naršyti populiariose portaluose, pasimėgauti filmu, kelionės metu nemokamai vaišintis kava ar arbata,“ - sako ECOLINES Lietuvoje vadovas Remigijus Dvareckas.

Šiemet ECOLINES investavo per 16 milijonų litų į autobusų parko atnaujinimą. Lietuvą ką tik pasiekė 9 itin prašmatnūs autobusai, kuriems nėra analogų nei vienoje Baltijos šalyje. Vieno autobuso kaina – pusantro milijono litų. Autobusai pasižymi itin patogiomis ergonominėmis sėdynėmis, tobulesne kondicionavimo sistema. 250 kompanijos autobusų kasdien kursuoja į 170 Europos miestų. Anot ECOLINES atstovų, keliones autobusu dažniausiai pasirenka jaunimas, kuriam svarbu komfortiškai pasiekti tikslą už patrauklią kainą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų