REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunku išsaugoti santykiuose kibirkštėlę metai po metų naudojant vis tuos pačius sekso triukus. Įvairovė, kompleksų atsikratymas ir noras eksperimentuoti - štai geriausi kokybiško sekso palydovai!  

REKLAMA
REKLAMA

Jūs jau taip seniai kartu, kad, atrodo, nebeturite kuo vienas kitą nustebinti. Niekai! Siūlome jums paprasčiausią metodą, kuris žada kvapą gniaužiančių seksualinių potyrių. O pagrindinis šio metodo leitmotyvas - imkite ir padarykite šį kartą viską atvirkščiai!

REKLAMA

Keiskite romantiką į aistrą

Jūs praktikuojate švelnų, neskubrų seksą ir jau iš anksto žinote, kur vienas kitą liesite, kur bučiuosite? Viena vertus, tai puiku, kad jūs išmokote jausti vienas kitą. Bet pagalvojus dar kartą... ar ne laikas jums šiek tiek paeksperimentuoti?

Adrenalinas sekse - tarsi prieskonis, juo viso patiekalo nesugadinsi. Ir tai anaiptol nereiškia, kad turėtumėte keisti absoliučiai viską, netgi tai, kas jums patinka, ir lėkti į artimiausią sekso prekių parduotuvę odinio korseto ir botagėlio: galbūt nė vienam jūsų tokios kardinalios permainos nepatiktų. Tačiau pažaisti su glamonėmis ir aplinka tikrai verta. Pamirškite kuriam laikui įprastą sekso laiką, savo lovą, miegamojo prieblandą. Persikelkite kad ir ant grindų - apgaulingas kilimo minkštumas ir šaltas parketas gali pažadinti laukines aistras! Pakeiskite ir apšvietimą: visų pirma - įsijunkite šviesą. Jei ji pernelyg ryški ir erzina, metas seksui žvakių šviesoje, arba nusipirkite keletą lavos lempų, metančių neoninę šviesą ant jūsų aistros apimtų kūnų. Būtinai išbandykite seksą prie veidrodžio - vyrus toks vaizdas užveda ne prasčiau nei porno filmas. O vietoje švelnių paglostymų pavedžiokite po partnerio kūną nagais, švelniai pakandžiokite - priverskite vienas kitą vėl dejuoti iš malonumo!

REKLAMA
REKLAMA

Nenusirenkite, darykite tai su rūbais

Ne kartą matėte vienas kitą be rūbų, taigi nuogumas jums jau nekelia tokio susijaudinimo kaip kadaise? Ką gi, pasimylėkite nenusirengę!

Be abejo, nėriniuoti apatiniai ir šilkiniai naktinukai - malonu. Tačiau daugiau nei pusė vyrų jums patvirtintų, kad mini sijonas ar figūrą aptempianti suknelė gundo kur kas stipriau, nei patys seksualiausi apatiniai rūbai. O jei jūs dar užsimintumėte, kad po rūbais esate apskritai be apatinių!..

Nėra galingesnio stimuliatoriaus nei fantazija. Kadangi dauguma vyrų myli akimis, fantazija tik sustiprina jų erotinius potyrius. Pusiau pridengtas nuogumas patrauklesnis nei visiška nuogybė, o rūbai sukuria neprieinamumo iliuziją, taigi taip ir traukia prie to, kas yra po jais paslėpta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, iškart po mini sijono ir aptemptų suknelių vyrų fantazijose rikiuojasi ant nuogo kūno užsimesti marškiniai, marškinėliai, prisegamos kojinės, kurių viršuje ranka švelniai nuslystų ant nuogos šlaunies, užpakaliuko. Tiesiog pamėginkite mylėtis nenusirengę!

Svajonės pildosi?

Jūsų dėmesiui - pačių populiariausių vyriškų fantazijų reitingas. Galbūt bent vieną nuspręsite įgyvendinti ir jūs?

Seksas telefonu. Vadovaukitės trimis taisyklėmis: jokio kuklinimosi, atvirumas, jausmingumas.

Pasimylėti su moterimi, vilkinčia uniformą. Apgalvokite, kokį įvaizdį prisimatavusi jaustumėtės geriausiai: sekretorės, mokytojos, seselės, policininkės? Visa kita vyks savaime, kai tik pradėsite vaidinti. Svarbiausia - kuo trumpesnis sijonas!

REKLAMA

Sekso ekstremalumai. Lėktuve, automobilyje, lifte, kambaryje, kai už sienos linksminasi svečiai - bandykite išeiti už įprastų rėmų kada tik pajusite bent menkiausią impulsą!

Seksas viešoje vietoje. Pasistačius automobilį nuošalioje aikštelėje ar pasitiesus minkštą čiužinį balkone - kodėl gi atsargiai nepabandžius to, kas kaitina kraują?

Petingas viešoje vietoje. Tai visai nesunku suorganizuoti paskutinėje kino teatro eilėje, jei salėje nedaug žiūrovų, traukinio kupė ar pasikliauti klasika - restorane, prie ilga staltiese užtiesto stalo.

REKLAMA

Erotinis video. Pasiimkite filmavimo kamerą - ir pirmyn! Malonumas garantuotas du kartus: kuriant filmą, ir jį peržiūrint.

Sado-mazo elementai. Visa, ko reikia tokiam seksui, galite įsigyti sekso reikmenų parduotuvėje ar užsisakyti internetu.

Braziliška depiliacija

Kai viskas jau išbandyta ir patirta, o jums norisi ir vėl "kaip pirmą kartą" - pamėginkite tai daryti po intymios depiliacijos. Seksas su nimfete Lolita - tai dar viena vyrų svajonė. O kas gali atrodyti nekalčiau ir žaismingiau nei jokiais plaukeliais nepridengta intymiausia vieta!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galbūt susigundysite nuskusti plaukus vienas kitam? Daugybei porų tai - didžiulis malonumas. Pati procedūra išties gali būti erotiška ir jaudinanti: šilta ir drėgna vonia, muilo putos, švelnūs brūkštelėjimai skustuvu - jaudinanti sekso preliudija.

Glamonės vietoje kulminacijos

Pripratote, kad petingas visada baigiasi seksu? Nors kartą pabandykite apsiriboti tik glamonėmis. Tai ne tik sustiprins jūsų pojūčius, bet ir pasitikėjimą vienas kitu.

Pasakojimai apie tai, kad preliudija be natūralios atomazgos - tiesus kelias į impotenciją ir psichikos sutrikimus - viso labo mitas. Tokias pasekmes kur kas dažniau gali sukelti nuolat nutraukiamas lytinis aktas ir nuolatinis sekso atsisakymas tuo metu, kai partneris yra stipriai susijaudinęs. O štai lengvas atpalaiduojantis petingas padės jums pašalinti emocinę įtampą ir patirti malonumą be įprasto seksualinio kontakto, kai netenkama daug energijos ir jėgų.

REKLAMA

Neretai vyrai pradeda seksą su nuolatine partnere vertinti kaip privalomą ritualą, taigi praranda susidomėjimą juo. Įrodykite, kad yra kitaip: suteikite jam netikėtą malonumą. Kitą kartą, prisiminęs jūsų glamones, jis dar labiau norės pabaigti tai, ką tuomet pradėjote.

Pažaiskite draudimus

Nėra nieko saldžiau už uždraustąjį vaisių - tai tiesa visais gyvenimo atvejais. Taip pat ir visais sekso atvejais. Seniai žinoma: tereikia žmogui ką nors kategoriškai uždrausti, kaip jo mintys ir fantazijos ims suktis kaip tik apie tą draudžiamą dalyką. Taigi kodėl neišnaudojus šio fenomeno sekse?

REKLAMA

Pavyzdžiui, pasimylėkite nežiūrėdami vienas į kitą (arba kai vienam partneriui užrištos akys). Arba neliesdami vienas kito rankomis (surištos arba antrankiais surakintos vieno iš partnerių rankos). Netrukus įsitikinsite, kad tokie draudimai tikrai užveda. Galite sugalvoti ir originalesnių draudimų. Pavyzdžiui, uždrauskite vienas kitam juoktis. Patikėkite, bus nepaprastai sunku susilaikyti, nors šiaip sekso metu ir nesate įpratę kikenti. Beje, juokas sekso metu - tai dar vienas kelias į pasitikėjimą ir artumą. Bet būtent nuoširdus juokas, o ne ironija ir sarkazmas. Jums juokiantis intymūs raumenys nevalingai susitraukia, taigi partneriui suteikiama dar daugiau jaudinančių potyrių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar žinote, kad...

1. Per metus vidutinis statistinis vyras seksui skiria vos 23 valandas, tai yra nepilną parą!

2. Reguliarus seksas jaunina ir prailgina gyvenimą vidutiniškai 2 metais!

3. Nutylėdami savo seksualinius troškimus galite pasmerkti save ne tik nepasitenkinimui, bet ir depresijai.

4. Seksualiniai žaidimai išlaisvina iš kompleksų ir sutvirtina santykius.

5. 95 procentai vyrų į klausimą "Kaip vertinate moters iniciatyvą sekse" atsako: "O taip!!!".

Suaugusiems.lt inf. - Vaginaliniai rutuliukai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų