REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trakuose vykstančioje A.C. Milan futbolo ir anglų kalbos stovykloje apsilankė FK „Trakai“ žvaigždžių desantas. Stovykloje savo futbolo įgūdžius besitobulinantys vaikai turėjo galimybę susitikti su vyriausiuoju FK „Trakai“ komandos treneriu Edgaru Jankausku bei žaidėjais Vytautu Lukša, Dariumi Miceika bei Pauliumi Grybausku, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolo mokyklos „Talentų futbolo akademija“ organizuojamoje stovykloje futbolo žvaigždės bendravo su vaikais bei dalinosi savo patirtimi. Stovykloje apsilankęs FK „Trakai“ vyriausiasis treneris Edgaras Jankauskas po susitikimo su vaikais pabrėžė tokio pobūdžio treniruočių svarbą vaikams. „Milan Junior Camp“ futbolo stovykla ir jos programa yra unikali. Vaikai stovyklos metu lavina ne tik taktinius futbolo technikos įgūdžius, bet taip pat yra mokomi strategiškai vertinti savo varžovus bei jų žaidimą. Kartu formuojamas komandinis vaikų požiūris, kuris yra ypač svarbus šiuolaikiniame futbole“, – pasakojo vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų.

REKLAMA

Strategas taip pat akcentavo, kad ketvirtus metus iš eilės Trakuose rengiamoje stovykloje labai vertingas yra jos tarptautiškumas. „Apsilankęs stovykloje turėjau galimybę pabendrauti ne tik su vaikais, tačiau ir techniniais direktoriais, atvykusiais iš A.C. Milan. Tai, kad Lietuvoje vaikai yra supažindinami su pasauliniu futbolo stiliumi yra ypač naudinga jauniesiems futbolo talentams. Tarptautinė patirtis vaikams leidžia išplėsti savo akiratį ir tobulėti kaip sportininkams“, – tvirtino E. Jankauskas.

Norinčius susipažinti su A.C. Milano futbolo stovykla ir VŠĮ „Talentų futbolo akademija“, stovyklos organizatoriai kviečia į atvirų durų dieną, kuri vyks 2014-08-30 „Sportima“ sporto arenoje, 10:00 val., Vilniuje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų