REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Quiet Films“ pristato šviežią savo darbą – „Autoplius Fast Lap“ finalinio etapo vaizdo siužetą. Šis etapas pamušė visų dalyvių skaičiaus rekordus. Lyg žinodami, orgaizatoriai jam suteikė išskirtinį pavadinimą – „Max Attack“. Jis išsipildė – dalyviai ieškojo greičio visur kur įmanoma. Ir dauguma rado – jų ratų įveikimo laikai buvo sekundėmis geresni nei pavasarį, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikia pagirti mūsų lenktynininkus, kurie be perstojo tobulėja patys ir tobulina savo automobilius. Praėjusiais metais mūsų lyderiai važiavo tokiu tempu, kokiu šių metų paskutiniose varžybose važiavo silpnesnių klasių lyderiai. Konkurencija didėja, prasideda kova ne dėl sekundžių, o dėl dešimtųjų, šimtųjų ir kartais net tūkstantųjų“, – pasakoja „Autoplius Fast Lap“ organizatorius Giedrius Čenkus.

REKLAMA

Jis priduria, kad vos vienas lenktynininkas šiame etape galėjo jaustis kiek ramiau. Tai „Time Attack“ varžybų nugalėtojas Jonas Poškus, visą dieną diktavęs tempą trasoje. Prie jo priartėjo tik svečias iš Suomijos Toni Rasmus Ruokonen su techninių problemų kamuojamu „Nissan Skyline R32“ automobiliu. Tiesa, greičiausi jo ratai įveikti su „slick“ tipo padangomis, kokios „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse yra draudžiamos. Tačiau jo įveiktas greitas ratas nenuėjo veltui – jis iškovojo antrą vietą pirmą kartą organizuotame Šiaurės Europos „Time Attack“ čempionato NETA etape. Pirmas čia – ponas Poškus „Mitsubishi Lancer Evo VIII“. Trečias NETA įskaitoje finišavo Andrius Firantas su „Honda S2000“.

Dalis įtemptos kovos, įvairių automobilių ir lenktynininkų, „Time Attack“ ir „Race“ lenktynių pateko į „Quiet Films“ susuktą vaizdo siužetą. Nepamirštant ir puikios renginio atmosferos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų