REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė antradienio vakarą pateko į kuriozišką situaciją, kai neperspėta pateko į tiesioginį eterį. „Praskaidrinau nuotaiką ne tik sau, bet ir kitiems“, – Balsas.lt komentavo dėl incidento pernelyg nesijaudintanti žurnalistė.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio vakarą prieš skaitydama sporto žinias televizijos žiūrovams V. Musvydaitė pateko į tiesioginį eterį visai to nesitikėdama. Režisierės perspėta, kad įjungtas tiesioginis eteris, sporto žinių vedėja dar tvarkėsi palaidinę ir paklausė „Ką?“, tačiau pakėlusi akis tuoj susivokė ir pradėjo darbą.

REKLAMA

„Tiesiog žmogiškasis faktorius. Esame ne robotai, o žmonės. Natūrali reakcija. Ne kiekvienas susivaldytų tokioje situacijoje. Turėjau pora sekundžių. Reklama prieš sportą buvo išleista anksčiau, tad kartais ne viskas nuo tavęs priklauso“, – apie incidentą pasakojo jau 10 metų šį darbą dirbanti žurnalistė.

Anot jos, yra ir daug didesnį darbo stažą turinčių kolegų, patekusių į tokias „nemalonias“ situacijas. Pati Vlada panašų incidentą turėjo prieš 6 metus. „Prieš žinias ėjo kriminalai, bet jie buvo panaikinti ir režisierė pamiršo mane perspėti. Man teko bėgti per sekundę į žinių studiją, ir kalbėjau uždususi“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Esame žmonės, klysta visi. Vakarykštėje situacijoje nieko bloga nenutiko. Džiaugiuosi, kad neišlindo pašaliniai žodžiai ar keiksmažodžiai, – tvirtino V. Musvydaitė. – Žinias ruošiu viena, stengiuosi surankioti aktualiausius rezultatus ir įdomiausią informaciją. Pavyzdžiui, mūsų žiūrovai sužinojo šviežiausius tik prasidėjusių Čempionų lygos rungtynių rezultatus ir apie „Žalgirio“ pralaimėjimą.“

Ar dėl internete pasklidusio kurioziško įvykio V. Musvydaitė išgyvena? „Praskaidrinau nuotaiką ne tik sau, bet ir kitiems. Sprendžiant iš populiarumo, džiaugiuosi. O sako, kad sporto niekas nežiūri, – prašau, žiūri“, – juokėsi TV3 sporto žinių vedėja.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų