REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Google“ eksperimentuoja su daugybės langų režimu savo naujausioje operacinėje sistemoje „Android L“. Bent jau tokią išvadą leidžia daryti neseniai aptikta funkcija naujausioje OS versijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas sunku pasakyti, ar minėta funkcija pasirodys galutinėje „Android L“ versijoje, tačiau galima spręsti, jog pastaroji galimybė jau kuris laikas traukia „Google“ programuotojų dėmesį.

REKLAMA

Jei naujas funkcionalumas pasirodys oficialiai, etaloninė „Android“ versija nesiskirs nuo kai kurių kompanijų siūlomų firminių režimų, tokių kaip „Sony Small Apps“ arba „LG Dual Window“. Pastarieji skirti išplėsti išmaniųjų telefonų su dideliais ekranais funkcionalumą.

Programėlių veikimo atskiruose languose režimas buvo pademonstruotas naudojant planšetinį kompiuterį „Nexus 7“ ir preliminarią „Android L“ versiją. Buvo parodytas iš karto kelių programėlių – „Photos“ ir „Google+“ – veikimas.

Kadangi artimiausiu metu turėtų debiutuoti planšetinis kompiuteris „Nexus 9“ ir išmanusis telefonas „Nexus 6“ su gamykliškai įdiegta „Android L“, panašu, kad vartotojai galės pasinaudoti dar viena naudinga funkcija, palengvinančią darbą su keliomis programėlėmis vienu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų