REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį, spalio 31-ąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkę tūkstančiai gerbėjų stebės bene įspūdingiausią šių metų popmuzikos šou Lietuvoje. Artėjant dainininkės Kylie Minogue turo „Kiss Me Once“ koncertui, paaiškėjo įdomių detalių apie jos viešnagę Kaune.

Jau šį penktadienį, spalio 31-ąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkę tūkstančiai gerbėjų stebės bene įspūdingiausią šių metų popmuzikos šou Lietuvoje. Artėjant dainininkės Kylie Minogue turo „Kiss Me Once“ koncertui, paaiškėjo įdomių detalių apie jos viešnagę Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Puikiai prisimenu prieš trejus metus įvykusį koncertą Vilniuje – tikiuosi, Kaune publika bus tokia pat nuostabi ir dar geresnė.

REKLAMA

Man pačiai viena linksmiausių šio koncerto akimirkų – kai į sceną pasikviečiu vieną gerbėją. Mes gyvename asmenukių amžiuje, todėl vieną koncerto žiūrovą pakviečiu pasidaryti „selfį“ su manimi.

Niekada nežinai, kaip jie elgsis – jau pasitaikė atvejų, kai sunkiai sekėsi įkalbinti nulipti nuo scenos. Bet vis tiek labai smagu“, - prieš koncertą žinią lietuviams siunčia Kylie Minogue.

Dainininkės šou mastą rodo kai kurie skaičiai. Į „Žalgirio“ areną koncertui reikalingą aparatūrą atgabens net 14 vilkikų. Jais gabenama viskas, kas reikalinga pasirodymui – ne tik apšvietimo ir įgarsinimo aparatūra, ekranai, bet ir visa surenkama scena, naudojama koncertui. Ji - ypatingos konstrukcijos, su judančiomis platformomis, pakylomis ir liftu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – gana retas atvejis. Paprastai visas scenos detales į gastroles vežasi tik atlikėjai, koncertuojantys stadionuose, tačiau dėl Kylie pasirodymo negailima investicijų. Kartu su atlikėjos įranga keliauja net ir specialūs barjerai, skiriantys žiūrovus nuo scenos – paprastai jie būna išnuomojami koncerto vietoje“, - sako šio koncerto organizatorių „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Į Lietuvą Kylie su savo komanda atvyks koncerto dieną – iš Lenkijos miesto Lodzės, kuriame koncertuos ketvirtadienį. Kartu su atlikėja keliauja net 100 žmonių – muzikantų grupė, pritariančiosios dainininkės, šokėjai, technikos specialistai, vadybininkai, padėjėjai, stilistai, kirpėjai, drabužių prižiūrėtojai ir kitas aptarnaujantis personalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arenos užkulisiuose bus įrengta virtuvė ir valgomasis – visą maistą atlikėjai ir jos komandai pirks ir ruoš kartu keliaujantys virėjai.

Žvilgsnis į Kylie koncerto užkulisius:

Koncerto rengėjų paprašyta parūpinti atskirus persirengimo kambarius dainininkei, jos muzikantų ir pritariančiųjų vokalisčių grupėms, vyrams ir moterims iš šokėjų grupės. Taip pat – atskirą kambarį, į kurį Kylie galėtų pasikviesti iki dvidešimties svečių.

Įdomi detalė – su scenos įranga per visą Europą vežiojama ir turui nupirkta skalbyklė bei džiovyklė. Nors jas tikrai galima nesunkiai parūpinti Lietuvoje, dainininkės komanda pasitiki tik sava įranga - mat įspūdingiems scenos kostiumams, sukurtiems Jeano Paulio Gaultier, „Dolce & Gabbana” ir kitų žymių dizainerių, reikia ypatingai kruopščios priežiūros.

REKLAMA

Kartu su dainininke atvyksta kone viskas, kas reikalinga ne tik scenoje, bet ir užkulisiuose – net ir sofos, stalai bei kiti baldai, kurie sukurs jaukumą persirengimo kambariuose.

Pasirodymo metu bus naudojami lazeriai ir konfeti patrankos. Scenos efektams užsakyti 200 kilogramų anglies dvideginio balionai. Dainininkės komandai paprašyta parūpinti 200, o pasirodymui scenoje – 40 rankšluosčių.

Kylie Minogue pasirodymą Lietuvoje apšildys britų šokių muzikos duetas „Third Party“. Pačios dainininkės koncertas truks dvi valandas.

Kol kas nėra žinoma, ar Kylie Minogue liks nakvoti Lietuvoje, ar iškart keliaus į Rygą, kur jos koncertas vyks lapkričio 2-ąją.

Paskutiniai bilietai į Kylie Minogue koncertą platinami visose „Ticketpro“ kasose ir internetu – www.ticketpro.lt  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų