REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį perpildytoje Kauno „Žalgirio“ arenoje savo turo „Nesudeginta ant laužo“ koncertą rengianti Džordana Butkutė į šią mylimo miesto sceną sugrįš sausio 30-ąją, per M.A.M.A.2014 apdovanojimus. Iki šiol dar nė vienos M.A.M.A. statulėlės neturinti Džordana šiemet trankiai priminė apie save.

REKLAMA
REKLAMA

Į būsimąjį Dž.Butkutės koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje visi bilietai buvo išpirkti jau prieš kelias savaites. Tai liudija, kad popkaralienės pasirodymas scenoje yra ypač laukiamas.

REKLAMA

Pastarąjį kartą M.A.M.A. scenoje ji taip pat sublizgėjo, pasirodydama su didžiuliu būriu šokėjų ir karališkąjį pop dvarą atitinkančiais įstabiais kostiumais. Televizijos reitingai vėliau parodė, kad šis pasirodymas buvo pats žiūrimiausias.

„Iš to koncerto liko labai geri įspūdžiai. Dar viena neįprasta patirtis – kartu su manimi scenoje buvo pakankamai didelė šokėjų grupė, daug repetavome, labai tam ruošėmės. Smagu prisiminti ir tai, kad man pasirodžius scenoje visa arena atsistojo. Tai buvo tikro vakarietiško šou patirtis“, - prisimena Džordana.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu per didžiausias šalies arenas Dž.Butkutę lydi ne šokėjai, o specialiai turui suburta roko grupė, kurios ašis – ugningoji Džordana. Tačiau kalbama, kad M.A.M.A.2014 ceremonijoje ji bus dar kitokia. Pati Dž.Butkutė kol kas palieka paslaptyje tai, su kuo ketina pasirodyti sausį vyksiančiuose apdovanojimuose, bet prisipažįsta, kad M.A.M.A. ceremonijos labai laukia.

Tikėtina, kad pro apdovanojimų komisijos akis nepraslįs ir jos didieji šių metų laimėjimai – auksiniu pripažintas albumas „Kryžkelės“, itin sėkmingas koncertinis turas „Nesudeginta ant laužo“. Galbūt šiemet atlikėja pagaliau pelnys savo pirmąjį garbingą Lietuvos muzikos apdovanojimą? Iki šiol popkaraliene tituluojama atlikėja tėra gavusi simbolinę „Bravo“ statulėlę iš Andriaus Mamontovo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kaip ir jaučiu, kad esu kažką padarius ir tarsi visai neprastai. Mums ir patiems patinka albumas „Kryžkelės“, kuris jau tapo auksiniu. Ir turas pateisino lūkesčius. Bet man sunku vertinti, ką nuspręs M.A.M.A. komisija, kuri yra labai didelė, o kiek žmonių – tiek nuomonių. Kažkam patiks mano drąsa, kad ryžausi sugrįžti prie roko, kitiems gal nepatiks. Negyvenu iliuzijomis ir iš kavos tirščių neburiu – būtų vaikiška“, - sako Dž.Butkutė.

M.A.M.A.2014 iškilmėse taip pat koncertuos Marijus Mikutavičius, Alina Orlova, „Leon Somov & Jazzu“, „Colours of Bubbles“ ir daugelis kitų ryškiausių ir kūrybingiausių metų atlikėjų. M.A.M.A.2014 šventę tiesiogiai transliuos TV3 televizija, apdovanojimų partneris – AGATA, renginio radijas – 15-ąjį gimtadienį švenčiantis „Lietus“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų